Prie COVID-19 mobilaus punkto – vėl milžiniška eilė: prašo atvykti savo laiku

  • Teksto dydis:

Šalyje nustatytas rekordinis naujų COVID-19 atvejų skaičius, perkopęs 6 tūkst. Nenuostabu, kad kai tiek daug žmonių serga, ir besitestuojančių – apstu. Jonavos gatvėje vėl nutįso ilga automobilių eilė.

Trečiadienio rytas kai kuriems kauniečiams prasidėjo ilgoje automobilių eilėje. Tik eilė nesusijusi su transporto spūstimis, ji nusidriekė prie mobilaus COVID-19 patikros punkto, įsikūrusio Jonavos gatvėje. Žmonės pasakojo, kad automobilių virtinė vėl siekia Kleboniškio gyvenvietę. Kai kurie tvarkingai stoja į eilę, tačiau kiti bando gudrauti: atvažiavę Jonavos gatve nuo centro suka į kairę ir taip bando užlįsti prieš kitus.

Kauno koronaviruso tyrimų mobiliojo punkto koordinatorius Lukas Pavlavičius portalui kauno.diena.lt teigė, kad eilės susidaro dažniausia rytais, kuomet dalis kauniečių pasitikrinti, ar neserga COVID-19, atvyksta ne viena valanda anksčiau.

Eilės formuojasi dėl to, kad žmonės pasitikrinti atvyksta ne savo laiku.

„Eilės nuolat juda, mes dirbame maksimaliu pajėgumu. Šiuo metu dirba trys palapinės ir įrengiama ketvirta, tad dar labiau didinsim pajėgumus. Eilės formuojasi dėl to, kad žmonės pasitikrinti atvyksta ne savo laiku. Dažniausiai ji susiformuoja rytais, nuo 8 iki 11 val., po pietų eilių dažniausiai nėra. Būna ir tokių asmenų, kurie registruoti 18 val., bet atvyksta ryte, tada reikia laukti eilėje ir tiems, kurie atvyko savo laiku“, – kalbėjo L.Pavlavičius.

Jis nurodė, kad trečiadienį Kauno mobiliam patikros punkte planuojama patikrinti apie 2 tūkst. žmonių. Dauguma jų būna nurodę, jog pajuto koronaviruso simptomus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giedrius. U

Giedrius. U portretas
O nepaprasčiau būtų visą šią nesąmonę nutraukti,o visą tikrintojų armiją pasiųsti valyti sniego nuo šaligatvių-bent jau akivaizdžiai sumažėtų traumų, kurios irgi įrašomos į karūnos statistiką...

Be panikos

Be panikos portretas
Seksas stiprina imunitetą, čia Kleboniškio sekso miškas. Nežinoti ką veikti laukiant naudingai leisti laiką.

Deja

Deja portretas
O kaip atvykus savo laiku prasibrauti?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių