Prie Kauno eglutės – ir su vaikais, ir su draugais (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytą ir popietę kauniečiai ir miesto svečiai traukė į Rotušės aikštę apžiūrėti Kauno Kalėdų eglės. 

Eglutės grožiu gerėjosi ne tik poros, bet ir šeimos su vaikais,  draugų būreliai. 

„Su draugais ateiname kasmet. Tai mūsų tradicija. Puiki eglutė“, – pasakojo su keturiais draugais į žaliaskarę atėjęs pasižiūrėti Laurynas.

Džiugesio neslėpė ir mažieji.  „Jau vakar norėjau pamatyti, bet mama sakė, kad negalime, nes koronavirusas, – pasakojo Giedrė, spaudžianti mamai ranką. – Labai mirga.“

Šiemet Rotušės aikštėje šventiniu laikotarpiu kauniečius ir miesto svečius šildys stebuklingas Kalėdų sodas ir jame skraidantys vasarą primenantys drugeliai.

Kadangi šalyje epidemiologinė situacija dar neleidžia saugiai rengti masinių renginių, ir Kauno Kalėdų eglės įžiebimas buvo kitoks. Prie eglutės įleisti tik apie 500 negalią turinčių vaikų su tėveliais ar globėjais. Kiti įžiebimo šventę galėjo stebėti virtualiai.

Tiek policijos atstovai, tiek medikai sako, kad eglės įžiebimo renginys praėjo be incidentų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

paagalys

paagalys portretas
O man neįdomu.... išaugau iš vaikiško amžiaus....

dar kartą kaunietė

dar kartą kaunietė portretas
Mano prisiminimai neutralūs ,nei geri ,nei blogi .Tiesiog taip buvo .Pokyčiai milžiniški ,o jaunimui būtų tikrai šokas pamačius mano vaikystės eglę.Mums tuo metu atrodė ,kad kitaip būti net negali.Namuose tuo metu ant eglučių kabindavo mandarinus ,obuolius ,riešutus,saldainius ir labai juokingus žaisliukus .Žvakutes uždegdavome tikras ,nors tai buvo baisus pavojus sudegti.

Ada

Ada portretas
Abi labai gražios
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių