Raudondvaryje nuotaikingai paminėta socialinių darbuotojų diena

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 24-osios popietę Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje vyko socialinių darbuotojų dienos šventė, kurios metu Kauno rajono socialiniams darbuotojams buvo padėkota už jų nuoširdų ir atsakingą darbą.

Kauno rajono meras Valerijus Makūnas kartu su Socialinės paramos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė įteikė 35 padėkas nominuotiems darbuotojams.

Geriausiomis socialinėmis darbuotojomis paskelbtos: Dovilė Veličkaitė, Daiva Krasauskienė, Laura Dimpartė, Rūta Daukšienė. Geriausios socialinio darbuotojo padėjėjos: Virginija Klimienė, Rūta Maslauskienė, Jadvyga Valuckienė, Daiva Petrusevičiūtė, Zita Barkauskienė, Dana Jankuvienė, Ernesta Kaluginienė. Debiutuojančios socialinės darbuotojos: Eglė Balandienė, Kristina Šerepkė, Gintarė Žičkevičienė, Simona Pranskuvienė.

Už darbą su senjorais padėkas gavo Linas Grigaitis ir Virginija Černevičienė, už darbą su neįgaliaisiais – Klaudija Pilipavičienė ir Vilma Tumėnienė, už darbą su šeimomis – Laimutė Čižinauskaitė, už darbą su patiriančiaisiais krizę – Danguolė Baronienė, už darbą su vaikais – Gražina Vinciūnė, Viktorija Balčiūnė ir Romualda Naučiuvienė. Už kitokią socialinę veiklą apdovanota Lijana Bernotienė ir Iveta Šukauskienė. VšĮ Socialinės terapijos namams ir Renatai Lamsargienei padėkota už pasiekimus socialinės veiklos srityje.

Metų humaniškiausia darbuotoja išrinkta Asta Šulskienė, metų pavyzdys jaunimui – Antanina Toločkienė. Metų pašaukimo nominacija atiteko Neringai Pažereckienei, Rasai Vaičekonytei ir Odetai Kveškevičienei. Metų iniciatyviausiomis darbuotojomis išrinktos Jurgita Kupčinskienė ir Aistė Šalygina.

Kauno rajono ženklu už pagalbą labiausiai socialiai pažeidžiamiems gyventojams, savipagalbos grupių vaikams, dienos stovyklų organizavimą, aktyvų bendruomenės įtraukimą ir sutelkimą socialiai atsakingoms veikloms apdovanota SBĮ Kauno rajono socialinių paslaugų centro Šeimos gerovės skyriaus socialinė darbuotoja Loreta Žičkuvienė.

Savivaldybės medaliu (pasižymėjimo ženklu) už ilgametį profesionalų darbą su gyventojais apdovanota Asta Janonienė.

Socialinių paslaugų centre, dienos centruose, švietimo ir kitose įstaigose bei seniūnijose, dirba per 300 socialinių darbuotojų, kurie rūpinasi net 25 tūkst. žmonių, kuriems reikia pagalbos "Socialinio darbuotojo profesija reikalauja supratimo, atjautos, nuolatinio tobulėjimo, drąsos ir kitų profesinių ir dvasinių savybių. Šiam darbui reikalingas pašaukimas. Dėkoju jums už sunkų kasdienį darbą, už rūpestį gyventojais ir už tai, kad visuomet esate pasiruošę padėti", – susirinkusiesiems dėkojo Margarita Venslovienė.

Nuotaikingais šokiais šventės dalyvius džiugino "Demo" šokių studijos vaikų mados ir šokio teatras, muzikinius kūrinius dovanojo Martynas Kavaliauskas su grupe.

Šventės pabaigoje Kauno rajono savivaldybės atstovai kiekvienam dalyviui įteikė šviežio medaus.

"Bitės laikomos darbštumo, gerumo ir turtingumo simboliu. Linkime, kad jūsų darnus avilys niekada nenustotų dūgzti", – sakė renginio vedėja, Ramučių kultūros centro direktorė Živilė Jurgaitienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaukės

Kaukės portretas
Kur kaukės asilai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių