V. Fiodorovas: apsisprendžiau siekti Kėdainių rajono mero posto

  • Teksto dydis:

Seimo narys Viktoras Fiodorovas ketvirtadienį savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad galutinai apsisprendė siekti Kėdainių rajono mero posto.

„Aš apsisprendžiau ir esu pasirengęs. Gimiau ir užaugau Kėdainiuose, čia kartu su šeima gyvename, dirbame, čia auga ir mokosi mūsų vaikai. Mano gimtasis ir be galo mylimas kraštas, vienas nuostabiausių Lietuvoje, bet matau, kad jam atėjo laikas keistis – Kėdainiai turi sparčiau judėti į priekį. Esame kraštas, gyvenantis praeities laimėjimais, labai gražiu senamiesčiu, žinoma, tai nėra blogai, tačiau aplinkiniai rajonai demonstruoja kur kas didesnę pažangą, tai turi daryti ir Kėdainiai“, – rašo Kėdainiuose gyvenantis V.Fiodorovas.

Anot jo, didmiesčiai, kiti miestai nuvilioja daug žmonių, kurie mielai grįžtų, atvyktų ir liktų Kėdainiuose, jei miestas turėtų daugiau ambicijų ir įkvėpimo.

„Visa tai matau aš, mato ir mano artimieji, draugai, kolegos ir kiti kėdainiečiai, su kuriais daug laiko praleidžiu bendraudamas tiek Kėdainių mieste, tiek mūsų rajono miesteliuose. Jų tikėjimas, kad Kėdainiai gali kur kas daugiau nei dabar, man leido galutinai apsispręsti siekti Kėdainių rajono mero pareigų“, – teigia Seimo narys.

Kėdainių kraštą aš įsivaizduoju sėkmingą, augantį, atvirą inovatyviems sprendimams ir idėjoms, pildantį žmonių lūkesčius.

Pasak jo, labai svarbus rinkimų momentas – programa. „Ji turi apimti visus čia gyvenančius, dirbančius bei kuriančius žmones, ne tik miestą, bet ir visus krašto miestelius, visas įstaigas ir organizacijas, todėl didžiąją dalį savo rinkiminės programos patikėsiu kurti skirtingose srityse aktyviai veikiantiems krašto žmonėms, nes siekiant pokyčių svarbus kiekvieno indėlis. Tad kviečiu į savo komandą visus neabejingus Kėdainių kraštui žmones – siūlykite idėjas ir kartu spręskime, kokiu keliu žengs Kėdainių rajonas ateityje“, – ragina V.Fiodorovas.

Jis teigia, kad labai svarbu ir tai, kad idėjų trūkumas politiką Kėdainiuose pavertė ne proveržio ieškojimo, o tarpusavio santykių aiškinimosi, patyčių vieniems iš kitų vieta.

„Nuoširdžiai noriu, kad tai baigtųsi. Tikiuosi, kad šie pusė metų iki rinkimų nebus debatų vieniems apie kitus laikas, bet bus debatų apie idėjas Kėdainiams ir mūsų krašto žmonėms laikas.

Kėdainių kraštą aš įsivaizduoju sėkmingą, augantį, atvirą inovatyviems sprendimams ir idėjoms, pildantį žmonių lūkesčius. Tikiu tuo nuoširdžiai, todėl pasistengsiu per šiuos pusę metų Jums įrodyti, kad tai įmanoma. Tad kurkime jį tokį drauge!“ – rašo V.Fiodorovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai ką,jau

Tai ką,jau portretas
Kėdainiuose neliko lietuvių?

is skestancio laivo bega - ziurkinai

is skestancio laivo bega - ziurkinai portretas
nieko naujesnio nevyksta

to Įtarus

to Įtarus portretas
O Donbasas tai maskolija? Ką ten veikia maskoliai?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių