Užsidarys Kauno ledo rūmuose įsikūręs Vakcinavimo centras

Kitą savaitę užsidarys Kauno ledo rūmuose įsikūręs Vakcinavimo centras. Skiepijimo procesas nenutrūks, tik bus vykdomas kitose vietose. Į Ledo rūmus po mėnesio tūrėtų įžengti čiuožėjai.

Tik pastačius Kauno ledo rūmus (Kovo 11-osios g. 26), juose buvo įkurtas Vakcinavimo centras. Jis šiame objekte veiks mažiau nei savaitę. Paskui gyventojai bus skiepijami įvairiose gydymo įstaigose ir vaistinėse.

„Pagrindinis Kauno vakcinavimo centras bus uždarytas sausio 24 d., tačiau vakcinavimo procesai nesustos, o tik bus perkelti arčiau gyventojų namų ar darboviečių“, – dienraščiui komentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Milda Labašauskaitė.

Vakcinavimo procesai nesustos, o tik bus perkelti arčiau gyventojų namų ar darboviečių.

Uždarius vakcinavimo centrą, Kauno ledo rūmus miestas pagaliau pradės naudoti pagal paskirtį. Tiesa, dar šiek tiek reikės luktelėti, kol bus išlietas ledas, o patalpos pritaikytos žiemos sporto entuziastams.

„Tikimės, kad kauniečiai ir miesto svečiai tokią galimybę turės jau kovo mėnesį“, – taip į klausimą, kada galėtų pradėti veikti Ledo rūmai, atsakė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Tadas Metelionis.

Jis nurodė, kad keliose Ledo rūmų aikštėse reikia išlieti ledą, paruošti įvairų sportui reikalingą inventorių.

Pasak T.Metelionio, siekiama, kad Kauno ledo rūmų patalpos ir arenos žiemos sporto šakoms bei treniruotėms būtų paruoštos per vasario mėnesį. Tad pirmieji čiuožėjai ir ledo ritulininkai ant naujojo ledo galės užlipti ne anksčiau kaip po mėnesio. Kol kas neaišku, kada galėtų vykti ir pirmosios ledo ritulio varžybos, kurias galėtų stebėti ir šios sporto šakos aistruoliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
juokingiausia, kad didziausiuose pagyvenusiu zmoniu susiburimuose (savitgaliais vykstanciuose mieste sokiuose) nereikia nei galimybiu pasu nei jokiu kaukiu ir niekas net nesiteikia patikrinti :)

bus naudojama pagal paskirti

bus naudojama pagal paskirti portretas
pandemijos metu,kada zaibiskai kyla kovido sus.skaicius uzsidaro vakcinacijos centras,protu nesuvokiama.atrodo kad kaunas greit taps kovido kulturos sostine...sitiek masiniu renginiu nera nei viename mieste,siauraprociai

wow

wow portretas
bus atliekami tikrinimai jei ciuozinetojai bus be respiratoriu mokes baudas
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių