Vairuotojai, dėmesio: bus ribojamas eismas iki Kauno klinikų žiedinės sankryžos

  • Teksto dydis:

Kauno savivaldybė praneša, kad dėl Eivenių gatvės kapitalinio remonto nuo birželio 1 d. ribojamas eismas iki Kauno klinikų žiedinės sankryžos.

41, 34 G ir 54 maršrutų autobusai važiuos dviem kryptimis nuo Sukilėlių prospekto link Tvirtovės alėjos (iki stotelės „V. Lašo g.“), toliau Tvirtovės alėja grįš į įprastus maršrutus. 

Vairuotojai galės įvažiuoti į Klinikų teritoriją pro Akušerijos ir ginekologijos klinikos vartus – V. Lašo g., sukant į K. Genio g., toliau – į A. Jasaičio g. Išvažiavimas pro A. Jasaičio g. link Lankos g. Apie tai praneš specialūs žymėjimai.

Kauno savivaldybės iliustracija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K. genio g. gyventojas

K. genio g. gyventojas portretas
K.GENIO gatvėje yra vaikų darželis, asfalto danga visa ištrupėjusi, vienos duobės, gatvė netvarkyta daugiau kaip 20 metų. Gatvėje statomi automobiliai, nes nori savivaldybė kuo daugiau pinigų susirinkti, prasilenkti gatvėje sukant iš V. Lašo gatvės praktiškai neįmanoma su iš priešais pastoviai važiuojančiom mašinom, nes gatvė per siaura dėl stovinčių automobilių, o čia matai siūlo kaip į Klinikas patekti, kažin ar kas iš tų planuotojų pakėlė užpakalį nuo kėdės ir buvo į vietą atvažiavęs pasižiūrėti.

W

W portretas
Nafik tos klinikos , metus lauki tyrimui , pasidarai ir atsakymas prapuola [ pareikalavus grasina policija]

...

... portretas
įdomu bus pažiūrėti kaip tie autobusai apsisuks kai prie iki mašinas stato kaip nori ženklų avinai nesupranta
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių