Vairuotojai, dėmesio: dalyje Kovo 11-osios gatvės ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

Dar vienoje Kauno vietoje vairuotojus pasitinka draudžiamieji ženklai. Laikinai eismas ribojamas dalyje Kovo 11-osios gatvės, tad spūstys aplinkinėse gatvėse yra neišvengiamos.

Šiuo metu Kovo 11-osios gatvės atkarpoje nuo Taikos prospekto iki Vakcinavimo centro atliekami šilumos tiekimo tinklų rekonstravimo darbai, todėl eismas nėra įprastas ir patogus visiems.

„Vairuotojai dar prieš įvažiuojant į žiedinę sankryžą Taikos prospekte yra įspėjami apie draudžiamą eismą Kovo 11-osios g. ir nukreipiami į apylankas Pramonės pr., Draugystės, Dujotekio, Pašilės ir Chemijos gatvėmis. Tvarkomos gatvės atkarpa nuo Taikos pr. gali važiuoti tik viešasis transportas“, – apie eismo pokyčius judrioje Kauno gatvėje portalui kauno.diena.lt komentavo Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Jis nurodė, kad vietos gyventojai į savo namų kiemus gali įvažiuoti nuo Chemijos g. pusės (Vakcinavimo centro).

Dėl darbų Kovo 11-osios gatvės atkarpoje, koreguojamas ir viešasis transportas. Skelbiama, kad Nuo birželio 14 dienos 9-ojo Petrašiūnai (Kauno marios)–Klinikos, 12-ojo Petrašiūnai (Kauno marios)–Klinikos ir dalinai 16-ojo Centras–Partizanų g. troleibusų maršrutus aptarnaus autobusai.

Planuojama, kad eismas šioje atkarpoje į įprastas vėžes grįš tik rugpjūtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Va taip

Va taip portretas
Medžius išpjovė, tai ir yra kova su klimato kaita.

Tomas

Tomas portretas
Buvo sunku parasyti penktadieni ar savaitgali?Butu daug kas net nepapuole siandien...

S

S portretas
Idiotai, bent is anksto praneštų, policininka eismui pareguliuot atsiustu, vapsie nakti tokias vietas tvarkyt reikia, o ne valanda iki piko.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių