“Vieningas Kaunas”: skundas etikos sargams – klastotė

Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK) atsiųstas esą asociacijos “Žaliasis ąžuolynas” pirmininkės Eglės Didžgalvienės skundas dėl keturių Kauno tarybos narių Visvaldo Matijošaičio, Irenos Matijošaitienės, Tomo Bagdonavičiaus ir Povilo Mačiulio veiksmų yra suklastotas, teigiama tarybos narių pranešime.

Anot pranešimo, spaudoje plačiai išplatinta informacija nustebino ne tik “Vieningo Kauno” narius, bet ir pačią skundo autorę Audronę Didžgalvienę, skunde pristatytą Eglės vardu.

“Pasirodo, skundą suklastoję asmenys sumaišė net tikrą skundo “autorės” vardą. A.Didžgalvienė informavo V.Matijošaitį ir vicemerą P.Mačiulį, kad pasirodžius informacijai spaudoje nedelsiant išsiuntė policijai raštą su prašymu išsiaiškinti, kas jos vardu parašė raštą. Taip pat aiškinamasi dėl parašo klastojimo”, - teigiama pranešime.

Skunde VTEK nurodoma, kad minėti tarybos nariai dalyvavo svarstant ir priimant  sprendimą dėl nekilnojamojo turto mokesčio tarifų nustatymo, nors patys valdo tam tikras nekilnojamojo turto įmones Kaune arba dirba šiose nekilnojamojo turto įmonėse, tokiu būdu galėjo turėti asmeninį suinteresuotumą.

“Vieningo Kauno” lyderis Visvaldas Matijošaitis nedelsiant paneigė supainiojęs viešuosius ir privačius interesus. Esą nustatydamas nekilnojamojo turto mokesčio tarifą, jokios naudos savo įmonėms nesiekė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sujaudintas

Sujaudintas portretas
Argi tas žmogus,angelo veidu,gali painioti interesus? Šmeižia vargšelį.

klausimas

klausimas portretas
kaunieciai , apginkime tikslingai apkaltinta si , kristolo svarumo sazines ir reputacijos zmogu , padariusi tiek daug gero savo seimai !

moteriškė

moteriškė portretas
šlykštukas
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių