V.Matijošaitis įkliuvo Kauno „žaliukams“ (papildyta)

Į tarybos posėdį prabangiu raudonu „Ferrari“ atvažiavęs Visvaldas Matijošaitis pateko rinkliavą už automobilių stovėjimą renkančių darbuotojų nemalonėn - ant automobilio stiklo prilipintas raudonas lapelis.

„Aš galiu apie tai pasakyti, ką norit, bet susigadinote reputaciją mano akyse“, – susierzino sulaukęs žurnalistų dėmesio V.Matijošaitis. Jis nedviprasmiškai leido suprasti, kad pažeidimu susidomėję žurnalistai užsitrauks jo nemalonę.

Ryte pastatęs automobilį, V.Matijošaitis sumokėjo už stovėjimą L.Sapiegos gatvėje, tačiau stovėjimo laikas pasibaigė. Bendrovės „Automobilių stovėjimo aikštelės“ darbuotojai tokiu atveju prie vairuotojo durelių stiklo prilipina lapelį, informuojantį apie pažeidimą. Vairuotojas privalo sumokėti baudą. Išimtis V.Matijošaičio „Ferrari“ nebuvo padaryta.

Apie prabangų automobilį besisukiojantys vaikai iškart pastebėjo, kad vairuotojas padarė pažeidimą. Tai mokinukams sukėlė nemažai juoko.

Paklaustas, kodėl laiku nesumokėjo už prabangaus automobilio stovėjimą, verslininkas arogantiškai atkirto: „Na ir ką? Centų neturėjau“. Jis nevengė pasipuikuoti, kad automobilis gražus, raudonas.

„Ryte atvažiavau ir neturėjau smulkių. Pasiskolinau iš Furmanavičiaus, dar iš kažko metalinių ir sumokėjau iki 12 valandos. Paskui atėjau 13 valandą ir vėl sumokėjau, bet lapelis jau buvo užklijuotas“, – aiškino verslo magnatas.

Priminus, kad reikės sumokėti baudą, V.Matijošaitis atšovė: „Sumokėsiu aš tą baudą“.


Šiame straipsnyje: Matijošaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

hiena

hiena portretas
Simtams musu teko paveluoti,uztrukti banke,kirpykloje,posedyje,pas gydytojus.Kur straipsniai apie tai?Rasot bet ka jau!!!

maxas

maxas portretas
principingas rinkejas papuole,bet dabar tas zurnalistas pasidometu po kurio laiko,ar mokejo tas matijosaitis ferarininkas bauda-ir suzinotu,kad greiciausiai-aisku,ne,baudas tik loxai visokie juk moka,o ne rimti veikejai,ar ne.

svarbiausia

svarbiausia portretas
kad Ferrari, o ne kad įkliuvo. Milicininkas įkliuvo, milicininkas ir išsisuks. Bet Ferrari, o čia tai jau... Tikras milijonierius, tas buvęs mentas, krabų lazdelių vardo didvyris, net su Ferrari į darbą važiuoja, kad žmonės matytų ir gerbtų. Matyt, nežino, kad normaliose šalyse žmogus vertinamas už protą, bet ne už turtą.
VISI KOMENTARAI 119

Galerijos

Daugiau straipsnių