„Žalgirio“ arenos baseinas jau kviečia registruotis į plaukimo užsiėmimus

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ organizacija artėjantį rudenį žengs dar vieną žingsnį – intensyviai ruošiamasi rugsėjo mėnesį numatomam „Žalgirio“ arenos baseino bei „Žalgirio“ plaukimo akademijos atidarymui.

Su šalia „Žalgirio“ arenos išaugusia infrastruktūra į plaukikų ugdymą žengianti organizacija į plaukimo užsiėmimus jau kviečia registruotis tiek vaikus, tiek suaugusius, kurie nori išmokti plaukti, patobulinti savo įgūdžius arba atsikratyti vandens baimės.

„Žalgirio“ plaukimo akademija įvairaus amžiaus grupėms siūlys du–tris kartus per savaitę vyksiančius plaukimo mokymus, kuriuose tikimasi surinkti 700–900 plaukikų.

„Krepšinio ir futbolo akademijas jau turinti „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų spektrą ir prisidės prie jaunimo ugdymo dar vienoje srityje. Pagrindinis tikslas – suteikti geriausias ir kokybiškiausias sąlygas mokytis plaukti. Plaukimas yra itin svarbi ir sveika popamokinės veiklos dalis, o „Žalgirio“ arenos baseine turime visas reikiamas sąlygas tiek asmeninių įgūdžių tobulinimui, tiek profesionalių plaukikų rengimui“, – sakė daugiafunkcio vandens sporto centro direktorius Emilis Vaitkaitis.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Nemuno saloje pastatytoje erdvėje lankytojų lauks ne tik dešimt patyrusių ir kompetentingų plaukimo trenerių, tarp kurių ir Lietuvos rinktinės narys bei Lietuvos plaukimo rekordininkas Tadas Duškinas, bet ir naujausių technologijų bei kokybės garantija.

Norisi, kad ir paslaugos čia būtų aukščiausio lygio.

Prieš naujojo baseino atidarymą vyksta ir daugiau pasiruošimo darbų – darbuotojų atrankos, gelbėtojų mokymai ar baseino patalpose įsikursiančios ukrainiečių mokyklos „Heroiam Slava“ įrengimo darbai.

Beje, jau rugpjūčio pabaigoje „Žalgirio“ arenos baseinas vaikus su tėveliais pakvies į atvirų durų dieną. Rugpjūčio 29 d. vakare bus galima susipažinti su čia teikiamomis paslaugomis, plaukimo treneriais ir treniruočių metodais.

„Vandens sporto centras Nemuno saloje – ypatingas objektas – savo dydžiu, architektūriniais sprendimais ir techniniais parametrais. Kito tokio Lietuvoje nėra. Todėl norisi, kad ir paslaugos čia būtų aukščiausio lygio. Tegul tai užtikrins konkursą laimėję nuomininkai, o miestas toliau laikosi savo plano ir ruošiasi pradėti dar dviejų baseinų statybas – Šilainiuose bei Panemunėje“, – sako Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Registruotis į plaukimo užsiėmimus įvairaus amžiaus vaikams bei suaugusiems galima adresu www.zalgirioarenosbaseinas.lt, o pasiteirauti informacijos el. paštu plaukimoakademija@zalgirioarena.lt.

Tiek olimpinis baseinas plaukimo užsiėmimams, tiek ir pramoginė erdvė su pirtimis, baseinais, vaikų erdve ir restoranu numatoma, kad duris atvers rugsėjo pirmoje pusėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
"Girstutis" diena tuščias tai dar vieną pastatė........

nors

nors portretas
...vaikams tokių didelių kainų netaikytų, - juk tas baseinas pastatytas už visų mokesčių mokėtojų pinigus....ir atiduodamas privatininkui( kaip "Žalgirio" arena ar Ledo arena) darytis pinigą? Nesistebiu, juk ir požeminio garažo vietos prie Karo muziejaus po aikšte, kuriai dangą pirko savivaldybė irgi lengva ranka atiduota verslininkams. Nors kalbėta, kad jie gavę IŠSKITINĘ TEISĘ be konkurso susitvarkyti savo biznio ofiso prieigą, už tai skiria savivaldybei 50 vietų garaže. Bet "stiklainių bankininkas", žinoma, pritariant valdžiai, pasirašė, jog savivaldybė tų vietų atsisako. Kokie iš to buvo jo "komisiniai"?

Petras

Petras portretas
Pradėjo registracija kai dar neturi spinteliu ir nezino kada atsidarys...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių