Aliarmas Kauno „Akropolyje“: restorano virtuvėje kilo gaisras, evakuoti žmonės

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę Kauno „Akropolyje“ kilo gaisras. Gaisro židinys – trečiame aukšte esantis restoranas „Guacamole“. Iš prekybos centro nedelsiant evakuoti darbuotojai ir lankytojai.

Gruodžio 18 d. 15.18 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. 49 esančiame „Akropolyje“, dega stogas, evakuoti žmonės.

Į įvykio vietą išsiųsti ugniagesiai gelbėtojai, policijos pareigūnai ir greitoji medicinos pagalba.

Buvo atvira liepsna, todėl nedelsiant informavome ugniagesius ir evakavome žmones.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos budėtojas, juos pasiekė informacija, kad dega trečiame „Akropolio“ aukšte esantis restoranas „Guacamole“. Galima įtarti, kad nuo šios vietos užsiliepsnojo ir stogas.

„Akropolyje“ buvę kauniečiai portalui teigė, kad neįmanoma išvažiuoti į automobilių aukštelės – ji sausakimša, visi vairuotojai įstrigę spūstyje.

Skaitytojo nuotr.

Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad gaisras kilo restorano „Guacamole“ virtuvėje. 

„Buvo atvira liepsna, todėl nedelsiant informavome ugniagesius ir evakavome žmones. Prekybos centre buvo daugiau kaip 3500 lankytojų ir darbuotojų, visi jie evakuacijos metu pastatą paliko per 10 minučių“, – teigė B. Kuodytė.

Pirminiais duomenimis, dėl įvykio prekybos centre žmonės nenukentėjo.

Pasak jos, šiuo metu tarnybos apžiūrinėja visas patalpas, kol kas dar nenuspręsta, ar šiandien prekybos centras galės tęsti darbą.

Restorano „Guacamole“, esančio Kauno „Akropolyje“, vadovė portalui kauno.diena.lt kol kas negalėjo pasakyti, kur ir nuo ko kilo gaisras.

„Kol kas aiškinamės, detalių nežinome“, – teigė Ina Bužinskienė ir patikino, kad darbuotojai nelaimės metu nenukentėjo.

Vilmanto Raupelio nuotr.

„Gaisras lokalizuotas, degė ventiliatorius ant stogo, vietoje tikrinama, ar gaisras nėra išplitęs“, – apie 16.40 val. BNS informavo PAGD situacijų koordinavimo skyriuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Virtuvė neatlaikė lankytojų pasiutpolkės ? Pažiūrėkit kas darosi tose centruose. Atrodo, kad po dienos kitos bus svieto pabaiga.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek daug lietuviškos trydos dėl šūdniekio...

Kinietis

Kinietis portretas
Virėjas gavo nurodymą iš Kinijos Liaudies Respublikos.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių