Antradienis Kauno gatvėse – ir vėl išskirtinis šalyje

  • Teksto dydis:

Nors antradienį Kaune bei pakaunėje užregistruotas tik kas trečias-ketvirtas tos paros eismo įvykis Lietuvoje, per kuriuos nukentėjo žmonės, čia ir vėl fiksuota tai, ko tądien kitur šalyje nebuvo.

Pirmiausia, viena iš dviejų tądien šalies pėsčiųjų perėjose užregistruotų nelaimių įvyko pakaunėje. Tačiau jos kaltininkas – vienintelis į Lietuvos kelių policijos tarnybos antradienio suvestines patekęs užsienietis.

Šis eismo įvykis užregistruotas apie pusę vienuolikos ryto Kauno rajone, Teleičių kaime. Jame per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį, kuri vedėsi dviratį ir kurią sustojo praleisti pirmąja eismo juosta važiavęs automobilis, kliudė automobilis „Toyota Corolla Verso“, vairuojamas 20-mečio Vokietijos Federacinės Respublikos piliečio. Nukentėjo 71-erių pėsčioji.

Apie 11.50 val. Kaune, Elektrėnų gatvėje, nukentėjo dar viena pėsčioji. Kaip pranešama Kauno policijos suvestinėse, ją kliudė automobilis „Seat Alhambra“, vairuojamas 62-ejų metų vyro. Dėl patirtų sužalojimų 52-ejų nukentėjusioji pristatyta į gydymo įstaigą.

Antradienį Kaune užregistruotas ir vienas iš trylikos tos paros transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais, apie kuriuos pranešama Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse. Tačiau tai buvo vienintelis atvejis, kai tos paros eismo įvykiuose nukentėjo mopedo vairuotoja bei keleivė. Beje, abi – nepilnametės. Apie 18 val. Aleksote esančioje Aukštažio gatvėje jų mopedas, pirminiais duomenimis, susidūrė su į kelią išbėgusiu šunimi. Nukentėjo ir šešiolikmetė mopedo „Piaggio“ vairuotoja, ir septyniolikmetė jos keleivė. Nors Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje akcentuojama, kad jos abi buvo su saugos šalmais, o mopedo vairuotoja turėjo teisę vairuoti tokios kategorijos transporto priemonę.

Antradienį Kaune užregistruotas ir vienintelis atvejis šalyje, kai transporto priemonė apvirto važiuojamoje kelio dalyje. Apie 21 val. Baltų prospekto važiuojamoje dalyje apvirto motociklas „Kawasaki“, vairuojamas 26-erių vyro. Po nelaimės konstatuota, kad jis ne tik neturi teisės vairuoti, bet ir buvo neblaivus. Nukentėjusysis pripūtė į alkoholio matuoklį 0,85 promiles alkoholio.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTavarija Kaunemopedasgirtas vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

V,L

V,L portretas
Didziausia beda tai paspirtukininku GREITIS . Nejau Kauno policija taip ir neišspres šios problemos . nors apie ja skamba kiekviena diena. Nu galu gale gaudykit ir dekit žiaurias baudas lakstunams......Manau kad Kauno keliu policija absoliuciai nedirba šiuo klaussimu......

Kostas

Kostas  portretas
vakar treciadieni Pramones prsp ,pro Keliu Policijos bustine vaziuoja sau du jaunuoliai ant vieno paspirtuko ir vargo nemato .gal reiketu viena karta su tokiais pazeidejais uzsiimti rimtai

grybuks

grybuks portretas
o su tais paspirdukais nebuvo nieko?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių