Aplinkosaugininkams įkliuvo 34 saugomų rūšių papūgas neteisėtai laikęs kaunietis

  • Teksto dydis:

Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai praėjusią savaitę nustatė asmenį, Kaune neteisėtai laikiusį 34 saugomų rūšių papūgas.

Kaip pirmadienį pranešė departamentas, asmuo gyvūnus laikė neturėdamas teisėtą įsigijimą patvirtinančių dokumentų ir Aplinkos apsaugos agentūros išduotų leidimo laikyti nelaisvėje šių rūšių laukinius gyvūnus.

Aplinkosaugininkų patikrinimo metu asmens gyvenamosiose patalpose rasti trys geltonkrūčiai agaporniai, du Fišerio agaporniai, septynios žvirblinės papūgėlės, dvi Burko papūgėlės, dešimt javinių ryžinukų, keturios žolinės papūgėlės, keturios raudonuodegės papūgos, dvi raudonsturplės plokščiauodegės.

Už padarytą pažeidimą gresia 60–300 eurų bauda ir gyvūnų konfiskavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Barbora

Barbora portretas
Aplikosaugininkai yra susikurusi banditu gauja kurie braunas pas žmones ir pavoge gyvūnus augintinius tai žmogaus turtas ir taiko laukinių gyvūnų įstaitimus, o saugomi tiktai gamtoje esanti egzamploriai bet kurioje vistimosi stadijoje, bet ta pati rušis kuri yra išveistis joms įstatimai netaiko jokios apsaugos, nes gamtai jokios žalos nepadaro jų turėjimas. Aplinkosauginikam reikia kelti badžiama byla už tokius apsurdiškus apgaulingus veiksmus, neturi kur kišti savo leidimu, tai galvoja naminiams gyvūnams juos pritaikyti. tagul susikiš ten kur labai tamsu.

Katažina

Katažina portretas
Labai gerai, nera papugu ir nera problemu.

ARTISTAI

ARTISTAI portretas
Šitos išvardintos papūgos nėra saugomos, nes jos gamtoja nenyksta, konfiskuotojai apsišvieskite skaitykite apie šitas papūgas, tada galvokite ka imate.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių