Avarija K. Donelaičio g.: numuštas šviesoforas ir kelio ženklas, eismas – chaotiškas

  • Teksto dydis:

Popietę Kaune, K. Donelaičio ir A. Mickevičiaus gatvių sankryžoje, įvyko kelių automobilių avarija, kurios metu mikroautobusas numušė šviesoforą bei pėsčiųjų perėjos ženklą. Dėl įvykio sankryžoje eismas tapo chaotiškas.

Šiek tiek po 13 val. portalo kauno.diena.lt skaitytojai nurodė, kad per avariją susidūrė du automobiliai – lengvasis „Audi“ ir mikroautobusas „Opel“. Pastarasis užlėkė ant šaligatvio ir kliudė šviesoforą. Matyti, kad šviesoforas – nulaužtas ir ant šaligatvio pažiro dalimis, o automobilis stovi pėsčiųjų zonoje, atsirėmęs kampu į pastatą.

„Kadangi numušė vieną šviesoforą, neveikia ir kiti šviesoforai. Vairuotojai nežino, kaip važiuoti. Chaosas dabar toje sankryžoje“, – minėjo įvykio liudininkas.

Per avariją gerokai aplamdyti ir automobiliai. Mikroautobuso sumaitotas priekis, išdaužtas žibintas.  Automobilio „Audi“ aplamdytas kėbulas.

Kol sankryža neišvalyta bei neatkurtas šviesoforų veikimas, eismas K. Donelaičio ir A. Mickevičiaus gatvių sankirtoje – apsunkintas, todėl rekomenduojama rinktis kitus kelionės maršrutus.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai portalą kauno.diena.lt informavo, jog pranešimas apie eismo įvykį M. Mickevičiaus ir K. Donelaičio gatvių sankryžoje gautas 13.05 val. Pirminiais duomenimis, „Audi“ automobilis, vairuojamas 1994 m. gimusios moters, kliudė 1971 m. gimusio vyro vairuojamą „Opel“ automobilį. Šis nuo smūgio nuvertė ženklą ir šviesoforą. Avarijoje sužalotų asmenų nėra, abu vairuotojai blaivūs.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTnumuštas šviesoforaskliudė kelio ženkląstringa eismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gh

Gh portretas
Jotvingių gat statomos mašinos po ženklais ir tai galima policija leidžia nepastebi

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Ar tai nebus priešrinkiminė konservų akcija , NES KAUNAS ATRODO LABAI GRĄŽIAI .

Edmundas Tulcevičius va strėlė

Edmundas Tulcevičius va strėlė portretas
Nenusišnekėk , jei ką bausti tai tą fifą kuri ir sukėlė avariją .
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių