Šilainiuose miesto autobusas nuvertė stulpą: paaiškėjo, kad sušlubavo vairuotojo sveikata

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Jotvingių g. į avariją papuolė miesto visuomeninio transporto autobusas. Vairuotojas ties „Taubūčių“ prekybos centru blogai pasijuto ir nesuvaldęs transporto priemonės su ja trenkėsi į stulpą. 

Policija pranešimą apie nelaimę gavo kovo 15 d. apie 9.54 val. Po incidento vairuotojas išvežtas į ligoninę, apie kitus nukentėjusius žmones nepranešama.

Turimais duomenimis, 37 maršruto autobusą vairavo 54 metų vyras. Jis į gydymo įstaigą išvežtas sąmoningas.

Autobusas po avarijos liko stovėti pusiau ant važiuojamosios kelio dalies, pusiau pakibęs ant kalniuko.


Šiame straipsnyje: avarijaVairuotojasautobusasnuvertė stulpąblogai pasijuto vairuotojasavarija LTavarija Šilainiuose

NAUJAUSI KOMENTARAI

&&&&

&&&& portretas
Įdomu ar skiepytas vairuotojas, jeigu skiepytas, viskas tada aišku.

NEVYKĖLIUI KOMENTATORIUI

NEVYKĖLIUI KOMENTATORIUI portretas
LIETUVOS DAKTARAI YRA AULŠČIAUSIOS KLASĖS SPECIALISTAI. JUOS GRAIBSTYTE GRAIBSTO NORVEGIJA IR MOKA DAKTARAMS 12-14 KARTŲ DAUGIAU NEGU LIETUVA. AČIŪ DIEVUI, KAD DAR NE VISI IŠVYKO IŠ LIETUVOS. TIEMS DAKTARAMS, KURIE LIKO GYVENTI IR DIBTI LIETUVOJE, ŽEMAI LENKIUOSI. JIE TIKRAI VERTI PAGARBOS. PER GYVENIMĄ TURĖJAU 8 OPERACIJAS, VISOS JOS ATLIKTOS MEISTRIŠKAI. VAIRUOTOJAI BE GALO DAUG DIRBA: ILGOS DARBO VALANDOS, PASTOVI ĮTAMPA IR TIE NESĄMONINGI GRAFIKAI. NORVEGIJOJE NIEKAS TAIP NESIKRAUSTO IŠ PROTO DĖL GRAFIKŲ. SĖKMĖS IR IŠTVERMĖS VISUOMENINIO TRANSPORTO VAIRUOTOJAMS.

na ja ne

na ja ne portretas
nu ,kad jiem ten ir grafikai ir taisykles padarytos oi oi,nenoreciau nei uz ka--ir moka kaip slavejam...............ne stebuklas..........kad taip be sveikatos lieka.......
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių