Balose klimpo į gaisrus vykę ugniagesiai, pas pacientus skubėję medikai: visus gelbėjo ūkininkai

Ugniagesiai traukė užklimpusius medikų ir policijos automobilius, balose įstrigus patiems gelbėtojams, talkino ūkininkai su savo technika.

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, šeštadienio naktį ugniagesiai gavo pranešimus, kad reikia ištraukti du užklimpusius automobilius. 3.18 val. buvo gautas pranešimas apie Šėtos seniūnijoje, Maulių kaime, užklimpusį policijos tarnybinį automobilį.

Policijos pareigūnai taip pat paprašė iš šio kaimo ištraukti techninės pagalbos automobilį, kuris iš įvykio vietos vežė lengvąjį automobilį.

Abi transporto priemones ugniagesiai ištraukė buksyravimo lynu.

Šeštadienį, 11.26 val., buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Vilkijos apylinkių seniūnijoje, Jagminiškių kaime, užklimpo dvi greitosios medicinos pagalbos brigados.

Bandydama privažiuoti iki įvykio vietos, užklimpo ir Vilkijos ugniagesių komandos autocisterna.

Atvykęs ūkininkas traktoriumi ištraukė visus užklimpusius automobilius ir Vilkijos autocisterną.

Ugniagesių technika užklimpo ir gaisravietėse – sekmadienio naktį užsidegus lauko virtuvei Prienų rajone, Jiezno seniūnijoje, Paviekšnių kaime, užklimpo keli čia atvykę ugniagesių automobiliai.

Atvykus ugniagesiams, lauko virtuvė degė atvira liepsna, medinė lauko virtuvė ir joje buvę namų apyvokos daiktai sudegė.

Ugniagesiams pavyko apsaugoti už dviejų metrų stovintį gyvenamąjį namą ir už penkių metrų buvusį tvartą.

Gaisravietėje buvo užklimpę Jiezno ir Prienų ugniagesių automobiliai, todėl papildomai išsiųsta autocisterna iš Birštono.

Užklimpusius ugniagesių automobilius ištraukti traktoriumi padėjo ūkininkas.

Tuo metu Jonavos rajone ugniagesiai iki pacientės gabeno medikus.

Šeštadienio vakarą, 23.10 val., greitoji pagalba pranešė, kad Upninkų seniūnijoje, Pakalniškio kaime, Širvintos gatvėje, klimpsta greitosios automobilis, medikai negali pasiekti pacientės.

Medikai buvo nuvežti iki pacientės ir parvežti atgal iki greitosios automobilio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas portretas
Pagarba tam ūkininkui .

skiep

skiep portretas
ukininkai bus grieztai nubausti uz tai,kad technika naudojo ne pagal paskirti,juk lengvatiniu tarifu perka dyzeli.

kaimas.... vakaru geroves valstybeje

kaimas.... vakaru geroves valstybeje portretas
30 metu kaip sovietu neber...i mokyklos neber....i vaiku darzelio neber....i valgyklos....i kulturos namu neber...i felcerio - vietinio gydimo punkto neber.... i bibliotekos neber.... i pasto skyriaus neber.... gerai ka dar yra musu 3 parduotuves pardavinejancios alkoholi at tai badautume be duonos nes jobani komunistai i kosmosa skraide vietoj to ka kelius daryst....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių