Celofanas iš savo suėmimo padarė šou: neįsileido pareigūnų, jiems teko lipti per balkoną

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį į Antano Kandroto-Celofano namus atvyko pareigūnai. Įsigaliojus teismo sprendimui, vyras už sukčiavimą siunčiamas už grotų. Tačiau kaunietis nebuvo linkęs ramiai išeiti iš namų ir iš suėmimo padarė dar vieną šou.

Viską transliavo 

Kulautuvoje gyvenantis vyras tiesiogiai nuo pat ryto transliavo savo suėmimą. Celofanas paskambinusiems pareigūnams aiškino, kad dar turi susidėti daiktus, pavalgyti, atsisveikinti su šeima. A.Kandrotas darė cirką sakydamas, kad dar turi apsipirkti, nes kalėjimo parduotuvėje esą bus brangu.

Pareigūnai nurodė, kad jei vyras gražiuoju neišeis, bus laužiamos durys. Į įvykio vietą atvyko ir ugniagesiai gelbėtojai, turintys techniką, reikalingą durų laužimui. Tiesioginės transliacijos metu vyras teigė, kad prie jo namų atvyko ne vienas policijos ekipažas.

Feisbuko grupės „Knygnešys gyvai“ vaizdo įrašo stop kadras

„Kol savo eiga aš nesusiruošiu, durų neatidarysiu, dar reikia nusiprausti. Pasižiūrėsime, ar jie ryšis laužti duris“, – transliacijoje kalbėjo Celofanas.

LNK reportažas:

Praėjus 20 min. nuo transliacijos pradžios A.Kandrotas vis dar nebuvo išėjęs į lauką. Apie 28 transliacijos minutę jis parodė, kaip pareigūnai jau stovi jo balkone.

Aš pavalgysiu ir išeisiu. Ką tai keičia?

„Aš pavalgysiu ir išeisiu. Ką tai keičia? Ar yra Vaikų teisių tarnyba, kad jūs į namus įėjote“, – toliau pareigūnus provokavo vyras.

Policija ragino neprisidengti vaikais ir išeiti. Uždėjus Celofanui antrankius, transliaciją pradėjo komentuoti vyriškas balsas. Jis rusiškai A.Kantrdoto sekėjams sakė, kad Lietuvoje esą tokia demokratija, kai prie vaikų suima vyrą ir jį išvesdina iš namų.

Feisbuko grupės „Knygnešys gyvai“ vaizdo įrašo stop kadras

„Tai tiesiog košmaras. Visa armija atvažiavo“, – kalbėjo visą sulaikymo sceną filmavęs vyras.

Policijos pozicija

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė nurodė, kad A.Kandrotas jau sulaikytas. Tiesa, viskas truko ilgiau, nei buvo planuota.

„Pareigūnai Teismo nutartį vykdyti atvyko apie 9 val. Iš pradžių asmuo nesutiko atidaryti durų, tačiau maždaug 10 val. duris atidarė ir buvo sulaikytas“, – komentavo policijos atstovė.

 

Feisbuko grupės „Knygnešys gyvai“ vaizdo įrašo stop kadras

Siunčiamas už grotų

Primename, kad prieš kelias dienas Apeliacinis teismas finansinių nusikaltimų byloje Celofanui skyrė beveik 2 metų laisvės atėmimo bausmę. Teismo nutartis įsigaliojo iš karto.

„Į įmonės apskaitą buvo įtraukti dokumentai dėl neįvykusių sandorių, tai yra įrodyta“, – per posėdį sakė teisėjas Justas Namavičius.

BNS skelbė, kad A.Kandrotas šioje byloje įvardijamas kaip nusikaltimus įvykdyti padėjęs asmuo. Nauju nuosprendžiu jam panaikintas bausmės vykdymo atidėjimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išdavikai.

Išdavikai.  portretas
Parsidavėlių (konservų) šaika vygdo Landzbergių ysakymus.

tik debilai gali nesuvokti

tik debilai gali nesuvokti portretas
Tik debilai gali nesuvokti, kad nuosprendį privaloma vykdyti ir , kad policiijos veiksmai buvo visiškai teisėti.

Anonimas

Anonimas portretas
TIK NESAKYKIT,KAD JIS PSICHIŠKAI SVEIKAS.
VISI KOMENTARAI 147

Galerijos

Daugiau straipsnių