Dar vienas mįslingas įvykis Pravieniškėse: tokia pati ir jį tiriančiųjų pozicija

  • Teksto dydis:

Policijos departamento suvestinėse už praėjusiąją parą vėl minimos Pravieniškės, kuriose įsikūrę Pataisos namai bei Laisvės atėmimo vietų ligoninė. Jau antrą parą iš eilės. Nepaisant to, kad pirmadienį ten lankėsi ir Kalėjimų departamento vadovybė.

Šį kartą pranešta, kad į Laisvės atėmimo vietų ligoninę, iš kurios sekmadienį sugebėjo pabėgti nuteistasis už žmogžudystę Jevgenijus Sotikovas, paguldytas šalia esančiuose Pataisos namuose susižalojęs 1988-aisiais gimęs kaltinamasis. Tai įvyko pirmadienio vakare – apie 19.20 val.

Pabandžius pasitikslinti šio įvykio aplinkybes Kalėjimų departamente, jo atstovė Inga Mauricienė tegalėjo pasakyti, kad iš tikrųjų šis asmuo su konvojaus palyda buvo išvežtas į Kauno klinikas. Esą – tyrimams. Ir tai yra įprastinė tokiais atvejais praktika. Ir, pašnekovės duomenimis, šiandien jau turėtų būti grąžintas į Pravieniškių pataisos namus. O patikslinti daugiau – už ką kali šis asmuo, kaip seniai jis Pravieniškėse, kokiu būdu susižalojo ir pan. esą negalima, nes dar nežinoma, ar šis kalinys norės tokio viešumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keista

Keista portretas
Tai apie virusą nieko?

Zenka

Zenka portretas
Nepagaunu minties,kas bendro su bėgliu ir naujai paguldytu į tuščią lovą kitu kaliniu? Maniau, kad skylės tvoroje neužtaisė ir antras pabėgo. Jau žurnalistai visai be realybės supratimo, su keistom fantazijom
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių