Daugiau detalių apie avariją magistralėje A1: ant atitvaro užskriejo pareigūno automobilis

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo daugiau detalių apie didžiulę avariją Kaišiadorių rajone, magistralėje. Vieną iš automobilių vairavo policijos pareigūnas.

Pasak policijos departamento, rugpjūčio 21 d. apie 16 val. Kaišiadorių rajone, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 70-ame km, remontuojamame kelio ruože, automobilis „VW Tiguan“, vairuojamas vyro, gimusio 1999 metais, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiuojančiu automobiliu „Volvo V50“‘.

Jį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnas, gimęs 1999 metais.

Avarijos vietoje buvo sustabdytas eismas.

Per eismo įvykį nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai. Jie paguldyti į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visraktis

Visraktis portretas
Tam krv Tiguan vairuotojui daunui reikejo ateit i laidotuves pasizieti ka nx padare.

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
O jus paziurekit, kokio plocio eismo juostos pazymetos - geltona linija matosi. Ji gi saligatvio plocio. Pabandykit tokio plocio juostose vaziuot saugiai: zinau pagal savo patirti, kad tai ne vaziavimas, o kosmaras. Tuos, kas tas linijas projektavo pirmiausia reiketu baust

>>>Trikojui-idijotui \\\\\.../////

>>>Trikojui-idijotui  \\\\\...///// portretas
>"Bičiuli",ką skelbia "TV3","LNK" ---(Lanzbergių Nepriklausomas Kanalas)---"DELFI",tai suprask atvirkščiai,aš jais nesidoniu jau apie 5 metus,nes CINIŠKAS melas jau ausis prakiurdė,-o jų "apklausos" tai Josifui Gebelsui krūmuose slėptis.____O tame straipsnyje taip išraityta,kad gali akis išsibadyti ir bus abiejų tiesa,ar melas,-ir teisus bus tas,kas užima aukštas pareigas,piniginės storis,na irrrr pagrindinis koziris -PARTIJA.___Už tai ir (pagal Valinską) SUKTAS įvykio aprašymas,kaip nori (naudinga),taip ir galvok,taip ir bus.____Aš nei už vilką,nei už mešką,aš už teisybę.___Isorija:-kai girtas pareigūnas a.stotelėje įlėkė į vaikų būrį,keli žuvo ir ką jis gavo? (primiršau),vos vaikų neapkaltino,ko jie tenai stovėjo,nes girtam mentui pasimaišė.___Taip kad gyvenkim draugiškai ir teisingai ir nenaudokim Wė Wė Wė FON įžeidinėjimo metodų.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių