Kauno medikų pagalbos prireikė kojos lūžį patyrusiam 4-mečiui: nelaimė įvyko dar prieš Velykas?

  • Teksto dydis:

Kauno klinikose atsidūrė mažametis iš Raseinių rajono, pirminiais duomenimis, daugiau kaip savaitę vaikščiojęs su sulaužytu šlaunikauliu. Vietinė policija sprendžia, ar pradėti dėl to ikiteisminį tyrimą. 

Policijos departamentas pranešė, kad 2017 m. gimęs berniukas buvo atvežtas į Kaunas klinikas antradienio vidurdienį.

Šiaulių apskrities policijos, kurios aptarnaujamoje teritorijoje yra Raseinių rajonas, atstovė portalui kauno.diena.lt šiandien teigė, kad jie dar tik tikslina šio įvykio, nutikusio Nemakščių seniūnijos Ylių kaime, aplinkybes. Ir tik po to spręs, ar pradėti dėl to ikiteisminį tyrimą. Nors Policijos departamentas jau pasiskubino pranešti, kad ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus mažamečio sveikatos sutrikdymo jau pradėtas. 

Pasak Šiaulių apskrities policijos atstovės, apie keturmečio traumą pranešė medikai, privalantys informuoti policiją apie tokius įvykius. Ir dar tą pačią dieną į Kauno klinikas buvo nuvykę jų kolegos, dirbantys Kaune. Tačiau pabendrauti su gydymui į jas paguldyto mažamečio tėvu ar pačiu nukentėjusiuoju, Kauno policija neturėjo galimybės, nes jie buvo izoliacijoje, tikrinant, ar neserga COVID-19.  

Policijai besiaiškinat šio įvykio aplinkybes, portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti, ką keturmečio mama pasakoja apie jį kaimynams. Anot šios daugiavaikės mamos, esančios su sugyventiniu seniūnijos probleminių šeimų sąraše dėl socialinių įgūdžių stokos, viskas įvyko dar Didįjį šeštadienį, jai bedažant velykinius kiaušinius.

Sugyventinis tuo metu su mažiausiuoju vaiku buvo kitame kambaryje, o du vyresnėliai – kartu su ja. Šiems bedūkstant, keturmetis nukrito nuo palangės. Kurį laiką paverkęs, o jo sumuštą koją patepus tepaliuku, jis nurimo. Tačiau negalėjo priminti tos kojos ir po Velykų, dėl ko neleistas ir į vaikų darželį.

Galiausiai sugyventinis apžiūrėjo keturmečio koją ir aptiko ant jos didelį gumbą. Iškvietus greitąją, iš pradžių mažametis buvo nuvežtas į Raseinių ligoninę, iš kurios jau išvežtas į Kauno klinikas.

Pirminiais duomenimis, anksčiau jokių įvykių, susijusių su galimu smurtu prieš vaikus, šioje daugiavaikėje šeimoje nebuvo užfiksuota.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> na

> na portretas
Besipiiktinantis žmogau, skaityti, atrodo, moki. Po nuotrauka aiškiai parašyta: asociatyvi, vadinasi, paimta bet kokia iš interneto.

na

na portretas
Atėjo laikai kai teisybė palaidota, kas ką nori tas taip rašo,kas nori tau perša savo nuomonę ir jei nepritari esi tautos priešas,ot atėjo laikai ,kai sulaužytas ŠLAUNIKAULIS o aptvarstyta blauzda ir pėda, kas kaip supranta taip dainuoja

AHA

AHA portretas
Tai jei žmogus visas sudaužytas, bet dar truputį kvėpuoja, tai ir yra " nesunkus sveikatos sutrikdymas", nesvarbu, kad sveikata visam gyvenimui sužalota?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių