Ieško prieš eismą Kauno rajone važiavusio kelių erelio: už naudingą informaciją žada atlygį

Pirmadienio rytą Kauno rajone lengvasis automobilis rėžėsi į kelio atitvarus. Transporto priemonę vairavusi Vilma pasakojo, kad nelaimė įvyko tada, kai ji siekė išvengti susidūrimo su į priešpriešinę eismo juostą išvažiavusiu automobiliu. Pastarasis nurūko nė nestabtelėjęs. Vairuotoja prašo atsiliepti eismo įvykio liudininkus. Už naudingą informaciją žada atsilyginti.

„Vasario 7-osios rytą, maždaug 8.15 val., išvažiavau iš namų, esančių Ringaudų seniūnijos teritorijoje, kryptimi nuo Poderiškių kaimo link Noreikiškių, Tiesiąja gatve. Buvo šlabdriba. Greičio tikrai neviršijau – važiavau gal 40-50 km/val. greičiu. Netoli kelio A5 Marijampolė-Kaunas esančio viaduko pamačiau mano kelio pusėje, priešpriešine eismo juosta, tiesiai į mano „Ford Focus“, atvažiuojantį juodos spalvos „Volkswagen Passat“ automobilį – vadinamąjį universalą. Išsigandusi galimo tiesioginio susidūrimo, pasukau vairą į dešinę pusę. Šone – laukai, tačiau juose buvo sustumtas sniegas. Pagavusi sniego ir ledo mano mašina tapo nevaldoma ir rėžėsi į kairėje pusėje esančius atitvarus. Dėl to keleivio pusėje sprogo padanga. Laimė, kad savo automobiliu gana sėkmingai palindau po atitvarais – nesusižalojau, bet automobilis – apgadintas“, – atviravo su portalo kauno.diena.lt žurnalistais pirmadienį bendravusi Vilma.

Įvykus nelaimei moteris sakė negalėjusi išlipti iš savo automobilio, nes jo durys rėmėsi į atitvarus. Tuomet jai į pagalbą atskubėjo dvi pakeleivingų transporto priemonių vairuotojos. „Išlipau per keleivio pusės dureles. Paskambinau pareigūnams ir vyrui. Šalia vietos, kur įvyko eismo įvykis, yra autoservisas. Jame yra vaizdą į gatvės pusę fiksuojančios stebėjimo kameros. Jų įrašuose matyti, kai man pravažiavus, „praskrido“ juodas „Volkswagen Passat B8“. Vaizdo medžiaga perduota ir pareigūnams“, – detalizavo pašnekovė.

Vis dar esu šoko būsenoje. Atsitiko taip, kaip turėjo atsitikti, galbūt išvengiau didesnės nelaimės.

Vilma viliasi, kad atsiras eismo įvykį pirmadienio rytą mačiusių vairuotojų, kurie turi vaizdo registratorius ar gali suteikti kitos reikšmingos informacijos. Minėtų pilietiškų moterų, kurios išlipo padėti, kontaktų ji taip ir nespėjo užsirašyti. „Vis dar esu šoko būsenoje. Atsitiko taip, kaip turėjo atsitikti, galbūt išvengiau didesnės nelaimės. Jei atsiras žmonių, mačiusių įvykį ir galinčių paliudyti policijai ar turinčių vaizdo registratorius, susitarsime dėl atlygio priklausomai nuo to, kiek vertinga bus suteikta informacija“, – žadėjo kaunietė.

Informacija apie įvykį jos vyras pasidalijo ir socialiniame tinkle „Facebook“. Ten rašę internautai, pasakojo Vilma, užsiminė, kad panašus automobilis matytas ir praėjusią savaitę. Jį vairavęs žmogus esą vos nepartrenkė moters. „Galbūt rajone yra atsiradęs kelių erelis. Jei žmonės susivienys, manau, kad pavyks išsiaiškinti, kas jis toks“, – tarstelėjo moteris.

Kauno apskrities pareigūnai patvirtino vasario 7 dieną sulaukę pranešimo apie Kauno rajone, Miriniškių kaime, Tiesiosios ir Sutkynės gatvių sankryžoje, nuo kelio nuvažiavusį ir į atitvarus besirėžusį automobilį. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazys

Kazys portretas
Ponia atsilygins pagal gautos informacijos svarbą,- matomai suvalkietė, veltui pinigų negausi!

ALGIS

ALGIS portretas
ŽURNALIŪGA , naįžeidinėk KILMINGOJO PAUKŠČIO

Taigi

Taigi portretas
vaziuojant an 40 reikejo susidūrt, o dabar gaudyk varna danguj...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių