Įvertino autobuso ir „Volkswagen“ avariją miesto centre: gal laikas pasikartot KET?

  • Teksto dydis:

Trečiadienį prasidėjus vakariniam pikui Kaune pasipylė avarijos. Viena tokių įvyko pačiame miesto centre – Karaliaus Mindaugo pr. ir Birštono g. sankirtoje.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos budėtojas, pranešimas apie eismo nelaimę gautas 17.36 val.

Judrioje miesto sankryžoje susidūrė autobusas ir lengvasis automobilis „Volkswagen“. Per avariją žmonės nenukentėjo, vairuotojai, pirminiais duomenimis, blaivūs.

Policijos duomenimis, vairuotojai nesutaria dėl kaltės.

Kaip matoma liudininkų nuotraukoje, transporto priemonės susidūrė ant vadinamojo geltono tinklo. Geltonomis susikertančiomis linijomis ženklinamos vietos, į kurias draudžiama įvažiuoti spūsčių metu. Po smūgio autobusas užvažiavo ant salelės.

„Gal jau laikas pasikaroti Kelių eismo taisykles (KET)?“ – klausė su portalu informacija pasidaliję kauniečiai ir spėjo, kad dėl šios eismo nelaimės greit susiformuos spūstys.

Jei kauniečių prognozės pasitvirtins, kelionė namo gali prailgti. Esant galimybei pasirinkite kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTKETavarija miesto centre

NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
gal jau laikas būtų kelių policininkams pamokyti vairuotojus, kam reikalingos geltonos linijos? Dauguma supranta kam, bet dar yra nemažai vadeliotojų, kuriems geltonos linijos, tai gatvės papuošimai :)

O juokingiausia

O juokingiausia portretas
"Po smūgio autobusas užvažiavo ant salelės." :D Kokio dar smūgio, golfo buferis ir sparnas vos palankstyti, fara net sveika.

siaip

siaip portretas
tos geltonos linijos čia išvis nė prie ko. Manyčiau, kad nesutarimas dėl to, kad autobuso vairuotojas aiškina, kad jis užbaiginėjo manevrą sankryžoje, o auto vairuotojas sako, kad jis važiavo per žalią.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių