Karmėlavoje sustabdytas girtas ir beteisis vairuotojas pareigūnams siūlė 65 eurų kyšį

  • Teksto dydis:

Kauno rajone pareigūnų sustabdytas girtas vairuotojas bandė išsisukti siūlydamas kyšį, tačiau nesėkmingai. Vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Kaip paros įvykių suvestinėje praneša Kauno policija, gegužės 11 d. apie 00.15 val. Kauno r., Karmėlavos II k., 50-metis vyrą patikrinimui sustabdė pareigūnai.

Paaiškėjo, kad vairuotojas neblaivus – įpūtė 1,56 prom. Negana to, vyras prie automobilio vairo sėdo neturėdamas tam teisės.

Bandydamas išsisukti, jis Kauno pareigūnams pasiūlė 65 eurų kyšį. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo ir vairavimo neblaiviam, kai girtumas didesnis nei 1,5 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ekspertas

Ekspertas portretas
Nieko nepadarysi, kainas reikia žinoti

Ernestas, Neringa.

Ernestas, Neringa. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Velnio išpažintojų, išdavikų-žvalgų, paruoštų svajotojų, ne tik kautis, bet informuoti, kurstyti tautą apie vidaus ir pasaulio įvykius, žiūrėti, kad kurstyta Velnio išpažinimui tauta, žinotų ją gina, kas kovoja prieš Velniofikaciją, teisybės savivaliavimą ir visokias žmonėms nuoskriaudas prieš teisybę, kad nepalūžtų Velnio išpažintojai, kovoje su gėriu dėl laisvės ir joje rusentų nepriklausomybės ugnis, Velnio žvalgų branduoliai butų labiau saugūs, sunkiau iššifruojami, kolonizavimą krašto svetimtaučiais, trėmimus, įkalinimus kita, propogavimas ir karo kurstymas. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

kas nustebino?

kas nustebino? portretas
ar suma įžeidė?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių