Kaune dingo brolis ir sesuo: po dviejų bemiegių naktų mažamečių mama prašo visuomenės pagalbos

  • Teksto dydis:

Jau antra para, kai daugiavaikė mama iš Kalniečių mikrorajono kartu su Kauno policija ieško dviejų savo vaikų – 13-mečio Klaudijaus ir 10-metės Andrėjos. Jie pabėgo iš savo namų Riešutų gatvės daugiabutyje šeštadienio vakare ir po paros buvo pastebėti Sargėnuose, tačiau ten vėl pabėgo nuo policijos.

Mažamečių bėglių mama portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad sūnus su dukra pabėgo iš namų šeštadienį – apie 21.30 val. Ir ji iki vidurnakčio dar ieškojo jų pati. O sekmadienį jau kreipėsi pagalbos į policiją.

Kauno policijos atstovės teigimu, užregistravus tokį pranešimą, buvo paskelbta dingusių vaikų paieška. Tačiau kol kas – tik vidiniais policijos kanalais.

Ir panašu, kad tokia pareigūnų taktika bent iki sekmadienio vakaro pasiteisino, nes tądien – apie 21.30 val. jie buvo pastebėti Sargėnuose, kur gyvena sūnaus draugas. Tačiau broliui ir seseriai pavyko nuo policijos pabėgti. Kaip patikslino Kauno policijos atstovė, jie puolė bėgti, vos pamatę pareigūnų automobilį. Tačiau šiandien iki vidurdienio mažamečiai dar į namus nebuvo grįžę.

Anot Klaudijaus ir Andrėjos mamos, kuri teigia nemiegojusi jau dvi naktis, anksčiau niekada nieko panašaus nebuvo. Be to, mažieji bėgliai išėjo iš namų be mobiliųjų telefonų.

Klaudijus – apie 175 cm ūgio, vidutinio sudėjimo tamsiaplaukis rudomis akimis. Jis nešioja akinius, tačiau gali būti ir be jų. Mamos žiniomis, pabėgdamas iš namų, mūvėjo tamsias sportines kelnes, avėjo „Nike“ sportinius batelius, dėvėjo juodą kepurę su snapeliu. Spėjama, kad jis – su bliuzonu, tačiau mama to tiksliai nežino, nes 13-metis su sese sugebėjo išeiti iš namų labai tyliai ir nepastebėti.

Andrėja – apie 145 cm ūgio šviesių ilgų plaukų mėlynakė. Ji mūvėjo juodus džinsus bei avėjo taip pat „Nike“ sportinius batelius. O, kokį bliuzoną vilkėjo, mama taip pat negali patikslinti. Kaip ir to, ar sūnus su dukterimi nepasiėmė iš namų jokių daiktų.

Tačiau mažųjų bėglių mama nurodo, kad jie mėgdavo leisti laiką su draugais Dainavos bei Kalniečių parkuose ir jau minėtuose Sargėnuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama  portretas
mamytei kantrybes , suprantu kad baisu ir nezinia kankina , svarbiausia tiketis kad viskas bus gerai. o komentatoriai kurie nori tik smeizti eikit savo vaiku ziuret, o ne kitus tevelius snergti.

Adrija

Adrija portretas
O dar jie mano draugai..

Žilvinas

Žilvinas portretas
Susipras kad tokio amžiaus nebe bus kur dėtis ir grįš nes tik manos pajieskos ir Kauno pajaška pas įtvirtina nes tai reibei būna kaip auklėjamas netoks
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių