Kaunietis piktinasi: praleisto automobilio vairuotojas atsidėkojo necenzūriniu gestu

  • Teksto dydis:

Kauno gatvėse prasidėjus remonto darbams vairuotojams tenka gerokai daugiau laiko praleisti prie vairo, mat spūsčių mieste – akivaizdžiai daugiau. Su šiais laikinais nepatogumais susigyventi galima, tačiau taikstytis prie kelyje pasitaikančių įžūlių vairuotojų – nevalia. Vieną tokių Taikos prospekte užfiksavo kaunietis Andrius. Stabtelėjęs ir praleidęs greta važiavusį „Volkswagen Passat“, Andrius buvo „apdovanotas“ necenzūriniu gestu.

Vaizdo įraše matyti greta Andriaus automobilio iš kairės važiuojantis „Volkswagen Passat“. Andrius stabtelėjo ir į antrąją juostą įleido pastarąjį automobilį, o jo vairuotojas pro langą parodė necenzūrinį gestą. „Čia dabar Kaune taip padėkoja, kai praleidi“, – vaizdo įrašą komentavo Andrius.

Po vairuotojo pasidalytu vaizdo įrašu pasipylė pasipiktinusių internautų komentarai.

„Žmogus tiesiog praleido įstrigusį: padėkojo – smagu, nepadėkojo – viskas ok, bet f**k rodyti tai žemiau plintuso reikia būti“, – įžūlaus vairuotojo elgesiu piktinosi Eglė.

Jei būtume draugiškesni, tai nebūtų nei avarijų, nei spūsčių. Reikia visiems būti tolerantiškiems.

„Visada avarinį įjungiu atsidėkodama, o ir man būna, kad padėkoja. Nesureikšminu tokių dalykų kaip ai bl*n koks mulkis, aš jį praleidau, bet va, matai, net ačiū nepasakė. Nesureikšminu. Nėra sunku sustoti ir praleisti. Jei būtume draugiškesni, tai nebūtų nei avarijų, nei spūsčių. Reikia visiems būti tolerantiškiems“, – nuomone dalijosi Gitana.

„Manau, kad kaunietis taip nesielgs ir tikrai pirštais nemojuos. Tik patinėliai iš provincijos, kur vienas šviesoforas yra, taip elgiasi į miestą atvažiavę“, – rašė internautas Henrikas.

Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Tik patinėliai iš provincijos, kur vienas šviesoforas yra, taip elgiasi į miestą atvažiavę.

Tačiau buvo ir tokių, kurie svarstė, ar šis necenzūrinis gestas tikrai buvo skirtas automobilį praleidusiam vairuotojui Andriui. „Neaišku, kam tiksliai jis čia rodo“, – tarstelėjo Justas.

„Čia turbūt ne tau jis jį rodo, o tam, kur posūkio nerodė į kairę“, – nuomone dalijosi Tautvydas.

Už tokį viešosios tvarkos pažeidimą įžūliam vairuotojui gali grėsti bauda. Kaip nurodoma Administracinių nusižengimų kodekso 481 straipsnio pirmoje dalyje, necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Prie ko ta provincija ar kaimieciai, patys sedit tarp 4 sienu kaip ziurkes narve, ir cia tik kaimiecius prikaisiojat nors atsilus oram iskart begat i kaimus kur gamta. tai ir sedekit ant savo betono jei tokie axujieline esat.

Slabodkė

Slabodkė portretas
Pasažiras su pasatu,viskas aišku ,kaimas

Vilius

Vilius portretas
Pasatais važineja tik buvę kaimiečiai ,dauguma baigę tik 8 klases ir pas juos stovi tik rankos vidurinis pirštas
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių