Kauno „Akropolio“ prieigose – motociklo ir opelio susidūrimas: prireikė ir medikų

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė apie galimą ne vieno motociklo ir lengvojo automobilio susidūrimą Karaliaus Mindaugo prospekte – ties „Akropoliu“, dėl kurio formuojasi eismo spūstys.

Tokia informacija gauta apie 13.30 val.

Apie tai pranešusi pro šią vietą važiavusi lengvojo automobilio keleivė teigė matanti kelis motociklus, vienas kurių apvirtęs, ir ant bordiuro užvažiavusį automobilį „Opel Zafira“.

Anot pranešėjos, įvykio vietoje vaikšto ir keli specialia uniforma vilkintys motociklininkai.

Moteris atsiuntė ir nuotrauką iš įvykio vietos, kurioje matyti ant važiuojamosios kelio dalies gulintis motociklas ir šalia stovintis policijos tarnybinis automobilis, greta kurio pareigūnas šnekasi su galimu šio eismo įvykio dalyviu.

Kauno policijos budėtojas patikslino, kad 13.03 buvo gautas pranešimas, jog prie „Akropolio“ – po tiltu susidūrė opelis ir motociklas. Motociklininkas skundžiasi riešo skausmu, todėl į įvykio vietą be policijos atvyko ir greitosios medikai.

Pastarųjų atstovė teigė, kad 31-erių metų motociklininkas po apžiūros įvykio vietoje vykti į gydymo įstaigą atsisakė, nes jam konstatuotas tik riešo sumušimas.

 


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Kaunesusidūrė motociklas ir opelisskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Kaip čia buvo, kad paspirtukų neapkaltino šį kartą :)

vienas - nulis

vienas - nulis portretas
gyventoju ramybes naudai.

W

W portretas
Tačiau pirmieji i ivykio vieta atlėkė organu transpontologai [ir ne veltui]
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių