Kauno dviratininkams bei paspirtukininkams – juoda diena

  • Teksto dydis:

Liepos 13-ąją, kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, Kaune užregistruota daugiau kaip trečdalis visų šalies miestuose tądien įvykusių eismo nelaimių, kuriose nukentėjo žmonės. Ir beveik visi susidūrimai, kuriuose dalyvavo dviratininkai arba elektrinių paspirtukų vairuotojai. Toks nelaimių „derlius“ tądien surinktas įvairiose Kauno dalyse esančiuose dviračių takuose ir pėsčiųjų perėjose.

Prieš aštuntą ryto Jonavos gatvėje susidūrė dviejų elektrinių paspirtukų vairuotojai: pėsčiųjų perėją kirtęs 18-metis ir iš dešinės tiesiai dviračių taku važiavęs 34-erių vyras. Nukentėjo pastarasis.

Po vienuoliktos ryto Aleksote, Kiečių gatvėje, su automobiliu „Peugeot 307“, vairuojamu 37-erių vyro, susidūrė 78-erių dviratininkas. Iš įvykio vietos senjoras buvo išvežtas į ligoninę.

Popietę  Panerių gatvėje dviračiu per pėsčiųjų perėją važiavęs 11-metis atsitrenkė į automobilio „BMW 525D“, vairuojamo 37-erių moters, kairės pusės galines dureles. Mažametis nukentėjo.

Pavakarę Savanorių prospekte automobilis „Chrysler Town & Country“, vairuojamas 51-erių  moters, sukdamas į dešinę – kiemą, susidūrė su dviračių taku važiavusiu 20-mečiu dviratininku. Šis nukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Kaune reikia drausti automobilius, o ypač uždrausti laikyti daugiabučių kiemuose (išimtis tik elektromobiliams).

downai ble....

downai ble.... portretas
pėsčiųjų perėją kirtęs 18-metis ir iš dešinės tiesiai dviračių taku važiavęs 34-erių vyras. Nukentėjo pastarasis. pereja kaip ir pirmumo teise....a is desines ....dviraciu takas .... pagal todel taisykles reikia baust arciausiai sviesoforo tuo metu buvusio automobilio vairuotoja uz greicio virsijima...

lauk

lauk portretas
Kaune nebus LGBT ir paspirtukininkų...Lai vaikšto pėsti jei neturi pinigų mašinoms..
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių