Kauno pareigūnai aiškinasi, kas nesusimokėję spruko iš parduotuvės

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės. Rugsėjo 15 d., apie 16.20 val., Kaune, Islandijos plente esančioje parduotuvėje buvo pavogtas radijo imtuvas, peilių rinkinys ir skalbimo kapsulės už daugiau nei 180 eurų. Vaizdo kameros užfiksavo asmenis, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Santakos policijos komisariatą telefonu 8 700 60 676 arba rašyti el. p. irma.saveike@policija.lt.

Kauno policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Vagiu ir aferistu vis daugeja Idomu kodel gal tai specialus projektas kad jaunimas pasirenka toki kele.NARKOTIKAI,VAGYSTES,KALEJMAS.

Pil.

Pil. portretas
Lankosi parduotuvėse išskirtiniai ,su galimybių pasais, su aukštu išsilavinimu,tokių gaudyti ir atpažinti negalima. Jie išskirtiniai.

Jonas

Jonas portretas
Kaukių dvejimo sistema kalta, kad neatpažįsta žmonių. Sėkmės gaudyti vagis.Vagys,sukčiai ,apgavikai ,tokie žmonės aplinkui.Jeigu ne toks ,sunku gyventi.Sąžiningi žmonės nereikalingi, net tokie kalti ir neteisus lieka, kurie prašosi pagalbos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių