Kauno policijai įkliuvo penki jaunuoliai, kurie galbūt vartojo narkotikus

  • Teksto dydis:

Kaune šeštadienio naktį policijai įkliuvo grupelė jaunuolių, kurie galbūt vartojo narkotikus.

Policija pranešė, kad apie 23.30 val. šalia Šv. Gertrūdos ir Birutės gatvių sankryžos esančioje stovėjimo aikštelėje buvo pastebėtas automobilis "Toyota Prius". Šiame automobilyje sėdėjo penki jaunuoliai, iš kurių vienas - nepilnametis.

Detaliai patikrinus mašiną buvo rastas specifinės formos stiklinis indas su metaliniais vamzdeliais ir tamsios spalvos skysčiu. Tokio pobūdžio indai, pasak policijos, paprastai naudojami narkotinėms medžiagoms vartoti. Automobilio bagažinėje buvo kuprinė, kurioje rasta specifinės formos pypkutė, dažnai naudojama augalinės kilmės narkotinėms medžiagoms rūkyti, bei tušti nedideli polietileniniai maišeliai su augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos pėdsakais, nurodo policija.

Atliekant automobilyje buvusių asmenų dalinę apžiūrą, vieno iš jų kišenėje rastas popieriaus lankstinukas su galimai narkotine medžiaga.

Visi penki asmenys buvo perduoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atsakingiems pareigūnams, kad būtų sprendžiamas klausimas dėl tolimesnių procesinių veiksmų.

Iš viso per policijos reidą Kaune penktadienio vakarą ir naktį į šeštadienį nustatyti 23 įvairūs administracinės teisės pažeidimai, už kuriuos juos padariusiems asmenims buvo surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Iš viso buvo patikrinta apie 2 tūkst. transporto priemonių, apžiūrėtos vietos, kuriose mėgsta rinktis jaunimas, centrinė miesto dalis ir senamiestis.

Išaiškinti trys asmenys, kurie vairavo neblaivūs, du asmenys vairavo neturėdami teisės vairuoti, devyni pažeidėjai vairavo neapdraustas transporto priemones, trys - transporto priemones, kurioms neatlikta valstybinė techninė apžiūra.

Be to, vienas asmuo vairavo transporto priemonę, kurios stiklų skaidrumas mažesnis nei leistina, du buvo neprisisegę saugos diržais. Taip pat du vairuotojai nevykdė kelio ženklų reikalavimų, o vienas vairavo neturėdamas jokių transporto priemonės dokumentų.

Nustatyti penki transporto priemonių vairuotojai, kurie buvo vartoję alkoholinius gėrimus, tačiau alkoholio koncentracija organizme neviršijo leistinos normos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
o kiek tokiu masinu su narkotikais buna gatvej ?kodel narkomanija taip isplitus tarp jaunimo?gal but jie nemato ateities,kuria gal but kuria musu valdziagyviai?gal but straipsniai uz platinima neleidziami specialiai?gal but nakomanijos saknys eina i virsu?

to www

to www portretas
cia ne jau negalbut, cia jau faktas - tu debilas

smauglys

smauglys portretas
jei gu ka tai birutes gv panemuneja o sv gertrudos senamiesti autoriui nustok pust
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių