Kauno rajono GMP nuotykiai: paėmęs už rankos irgi čiuožiu ir rėkiu, kad paleistų mašiną

  • Teksto dydis:

Kauno rajono GMP feisbuke medikai pasidalino pavojinga situacija.

Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos pajėgos savo feisbuko paskyroje pasidalino žinute, kas vyksta keliuose, kai dėl orų sąlygų keliai tampa it čiuožykla.

Pasidalinta kritine situacija.

Gautas iškvietimas į avariją, įkalnėje susidūrus keletui automobilių, išsiųstos atitinkamos gelbėjimo tarnybos.

„Atvykus randam nestipriai šonais susidaužusias mašinas“, – rašyta įraše.

Numanoma avarijos kaltininkė nusiskundimų sveikata neturėjo, tuo tarpu nukentėjusioji teigė susitrenkusi petį.

„Jos automobilis stovi priekiu užvažiavęs ant šaligatvio, o nukentėjusioji sėdi keleivio vietoje. Pasiklausinėjom, apsižiūrėjom ir pakvietėm pacientę ateiti į GMP automobilį“, – tęsta istorija.

Aš ją paėmęs už rankos irgi čiuožiu ir rėkiu, kad paleistų mašiną, gi nesustabdys.

Nukentėjusiajai išlipus iš automobilio, šis pradėjo riedėti atgal, tiesiai į gatvės vidurį, tuo tarpu moteris laikėsi įsikibusi ir čiuožė kartu su transporto priemone.

„Aš ją paėmęs už rankos irgi čiuožiu ir rėkiu, kad paleistų mašiną, gi nesustabdys. Pačiuožus visiems „traukinuku“, už kokių 2-3 metrų ji paleido transporto priemonę, nes automobilis į pakalnę čiuožė vis greičiau, per visą gatvę slydo lanku ir tik laimingo atsitiktinumo dėka nekliudė pravažiuojančių automobilių, žemiau sustojusių PGT gelbėtojų, GMP automobilio, pasisuko vidury gatvės ir peršokęs šaligatvį tiesiai nuo stataus šlaito nuslydęs galu trenkėsi į medį“, – teigta tekste.

Tuomet medis nuvirto ant kitų dviejų automobilių įkalnės apačioje. Visas incidentas įvyko medikų ir eismo įvykio dalyvių akivaizdoje.

„Medis nuvirto dar ant kitų dviejų automobilių apačioje prie namo. Ir visa tai vyko visų akivaizdoje. Paini ir grėsminga situacija buvo suvaldyta, visi džiaugiamės, kad buvo išvengta rimtesnių sužalojimų... Dar dabar prieš akis stovi prabėgę vaizdai... Dabar jau laukiam kito iškvietimo. Važiuokit lėtai ir saugiai“, – užbaigtas kuriozinis pasakojimas.


Šiame straipsnyje: avarija LTautomobilisGMPįkalnėkeliailedas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gereu

Gereu portretas
Jau nesigirtų pusdurnei

yja

yja portretas
ačiū, linksmai, su pozityvu aprašyta nelinksma situacija

Blondinems

Blondinems portretas
Automobilyje yra toks stovėjimo stabdis,rankinis,vadinasi
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių