Po dviejų vilkikų avarijos kelyje „Via Baltica“ atnaujintas eismas link Marijampolės

Sekmadienio vakarą kelyje „Via Baltica“ susidūrus dviem vilkikams buvo uždraustas eismas link Marijampolės, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija. Tačiau pirmadienio rytą informuota, kad eismas jau vyksta kaip įprasta.

Kaip vasario 1 dieną portalo žurnalistams sakė Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovas Renatas Siaurusaitis, 10.20 val. duomenimis, eismas kelyje A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai 45-ajame kilometre buvo atnaujintas.

Primename, kad avarija Marijampolės savivaldybėje, kai dešinėje magistralinio kelio pusėje susidūrė du vilkikai, įvyko sausio 31 d. 21.45 val.

Vienu vilkiku buvo vežami silikato blokeliai, kitu – žuvies konservai ir radiatoriai. Per eismo įvykį kroviniai neišbiro ir nebuvo apgadinti. Iš transporto priemonių ant važiuojamosios kelio dalies išsiliejo apie 2 tonas dyzelino.

Atvykus ugniagesiams buvo atjungti vilkikų akumuliatoriai, sustabdytas dyzelino tekėjimas iš likusių prakirstų kuro bakų. Taip pat nupjauta metalinio atitvaro dalis, kuri buvo įstrigusi į puspriekabę. Įvykio vietą liko tvarkyti kelių tarnyba.

Dėl įvykio padarinių šalinimo buvo draudžiamas eismas kryptimi link Marijampolės, jį  kreipiant apylanka krašto keliu Mauručiai-Vinčai-Puskelniai.

Kryptimi link Kauno eismas taip pat buvo apsunkintas ir vyko viena kelio juosta. Eismą reguliavo policija.

Per avariją žmonės nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TO Da Prieš 1 dieną

TO Da Prieš 1 dieną portretas
Nieks ir nedirba septintą dieną, fūristo darbo savaitė prasideda ne tik pirmadienį, bet ir trečiadienį ir ketvirtadienį ir sekmadienį.

V.L

V.L portretas
Labai idomu ar Lietuva sugebes sutvarkyti vilkiku chuliganiška eisma.. Jau zmones bijo to VIA BALTIK kelio.Manau jau seniai pribrendo ten padaryti tvarka.

Da

Da  portretas
nieko kito nerasi tik avarijos vilkiku susidurimai, ir t,t, visu pirma sekmadieniais tegul ilsysi iki pirmadienio ryto jokio jūdėjimo švesti ,6 dienas dirbo 7, miega iruošti vairotojams naktinius poilsio kambarius bendrabučio tipo išvargsta per savaites darbus, ir sutvarkyti ta nesamone, juk kolonėliu aplinkui tiek daug taip darikime poilsio žonas kolonėliu stop furom, ir bus nauda o ne fokusai šoferiu profesonalu, ir traiško vieni kitus, juk kiek kainoja remontas keliu juk sakė kad bus keliai eismo baltikos sutvarkyti avaringumas bus žemo ligio o iš tikro net nespėja uždarinėti kelio vien per avarijas, ir skambesius nuimkite telefoninio pranešimus trugdo gadina žmoniu orumui, trugdžiai , ilsėtys neleidžiai, dėl kuo tas fokusas, mums nereikia nervu karo , ir taip sotus esame nuo tos koronos metinio laikotarpio, laikas pamiršti ir gyventi turime laisvai, be jokiu suvaržimu, negana ir taip žmones pavargo net nėra kam pasakyti, net bažnyčios melstis žmonės negali kas per berazumiai, kur t
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių