Kriminalistai krėtė kauniečio automobilį ir jame rado kilogramą amfetamino

  • Teksto dydis:

Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai kauniečio automobilyje aptiko kilogramą amfetamino.

Kaip antradienį pranešė Lietuvos kalėjimų tarnyba, tikrindami gautą informaciją pareigūnai Kauno mieste patikrino asmenį ir kartu su juo buvusią moterį. Patikrinimo metu automobilyje rastas apie kilogramas narkotinių psichotropinių medžiagų, galimai amfetamino.

Atlikus kratas įtariamojo namuose rasta ir paimta daugybė tyrimui reikšmingų objektų, taip pat įvairių rūšių narkotinių psichotropinių medžiagų, pakavimo ir svėrimo įranga.

Kaip skelbiama, pagal surinktus duomenis teismas asmeniui skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trijų mėnesių laikotarpiui.

Tyrimą kuruoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas.

Kaunas. portretas
Anonimuj o tau sieno neduoda kartc nuo karto kriminalistai uz ,,dudoninima ir kalenima,,pac sikna suraukias dirbi nes bailys esi.

Anonimk

Anonimk portretas
NU KA ISGAMOS DILEREI,GREIT BYJOSIT SAVO SESELIO SURINKS VISUS TIK LAIKO KLAUSYMAS PRADESIT TRAUKTI SAVO SIKNAS PRIDUOSIT KITUS ARBA SUMOKESIT PINIGAIS TAM KAD ISSIPIRKTI SAVO SIKNAS IR NESEST I KALEJIMA LAZDA TURI DU GALUS KA GAUNI TA ATIDUODI KRIMINALISTAI DYRBA!!!

Armonautė \\\\\.../////

Armonautė  \\\\\...///// portretas
Netvarka,kaip tai krėsti,Lietuva tai "demokratiška" valstybė,o čia krečia,kiek kolegų nukentęs dėl "lomkės".
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių