Mažųjų kauniečių pamėgtoje pramogų vietoje – iškalbinga nelaimė

  • Teksto dydis:

Vaikų traukos centru tapusioje atnaujintoje Kauno Vienybės aikštėje ketvirtadienį užregistruotas įvykis, kuris pateko į Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestines.

Pranešama, kad prieš šeštą vakaro vienuolikmetis dviratininkas čia patrenkė keturmetį, važiavusį triračiu paspirtuku.

Panašu, kad nelaimė įvyko, didesniajam pramogaujant ant šioje aikštėje įrengtų specialių kalnelių riedlentininkams, nes akcentuojama, kad susidūrimas įvyko nuokalnėje.

Pranešimas baigiamas tuo, kad per šį susidūrimą nukentėjo keturmetis, kuris iš įvykio vietos nuvežtas į ligoninę.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, nukentėjusiajam buvo kviesta greitoji medicinos pagalba, nes keturmetis krisdamas susižalojo galvą. Jis buvo išvežtas į Kauno klinikas kartu su vienu iš tėvų, buvusiu įvykio vietoje.

Įvykio vietoje/Skaitytojo nuotr.

Tačiau, pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės, dėl šio įvykio ikiteisminis tyrimas nepradėtas, dėl ko apie jį ir nepranešta komisariato suvestinėse. Sprendimas nepradėti ikiteisminio tyrimo susijęs su tuo, kad, pirminiais duomenimis, keturmečio patirta trauma nėra sunki. Antras tokį pareigūnų sprendimą lėmęs motyvas – šio susidūrimo dalyvių amžius.

Apie tai, kad iki tokių nelaimių panašiose vietose – tik žingsnis, liudija ir kitas Lietuvos kelių policijos tarnybos ketvirtadienio suvestinėse užregistruotas panašus įvykis. Pranešama, kad ketvirtadienio pavakarę Panevėžyje, Laisvės aikštėje, šešiolikos metų paauglys elektriniu paspirtuku įvažiavo į ten esantį fontaną ir kliudė jame žaidusį vaiką. Nukentėjo aštuonerių metų berniukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Padarė baseinus - jeigu susitrenkęs galvą liktu gyvas, tai paskęs

66

66 portretas
Kiek gali tęstis tas "Europietiškas" absurdas - dviračiai, el. paspirtukai, riedlentės. Gyvename kažkokiame durnių laive........

Mantas

Mantas portretas
Miesto centre automobilių aikštelės stogas su riedlenčių parkų - kvailesnio projekto nesu matęs......
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių