„Megoje“ nugvelbtos atminties kortelės (gal žinote, kas šis žmogus?)

  • Teksto dydis:

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Kauno pareigūnai praneša, kad iš Islandijos pl. esanžio prekybos centro „Mega“ asmuo paėmė 12 vnt. atminties kortelių, kurių bendra vertė siekia 358,80 eurų, ir pasišalino nesumokėjęs. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 60691, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu remigijus.janusauskas@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką asmeniui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų



NAUJAUSI KOMENTARAI

Al

Al portretas
Silpnaprociai ar jus kas apvoge? Jus apvagineja tik valdzia. Saunuolis, ne sedi rankos istieses. Pasiziurime imones metini pelna, pliuse? Taigi niekas nenukentejo, ner ko ir ieskoti. Eikite gerus darbus darykite, gatves sluokite, eisma reguliuokite, tame tarpe pesciuju perejas, korteles pasieme zmogeliukas, kurio gaudymas zmonems jokios naudos neduoda, imone taipogi pliuse lupikaudama is pirkeju, del to jog jos niekas neapvoginejo kainu nemazino.

Krepsinid

Krepsinid portretas
Panašus į Songaila.

B.B.d.

B.B.d. portretas
Kapot rankas visokiem ....Gales su liezuviu ar su kojom vogt :-)))))) chaliavcikai , zino ka pyzdint , greit kortas parduos
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių