Mįslingas įvykis ties Šančių kapinėmis: tragediją menanti vieta toliau traukia nelaimes

  • Teksto dydis:

Pėsčiųjų perėjos ties Šančių kapinėmis, kuri ne vienam asocijuojasi su plačiai nuskambėjusia 2018-ųjų vasaros tragedija, per kurią žuvo paauglys, prieigose šiandien vėl stovėjo policija bei greitoji.

Apie tai portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojas, atsiuntęs ir 10.24 val. šioje vietoje darytą nuotrauką.

Joje – kaip po smūgio į vilkiką atrodantis visureigis „BMW X5“ su iškalbingais valstybiniais numeriais, šalia kurio stovi ne tik minėtų specialiųjų tarnybų automobiliai, bet ir jų atstovai.

„Tačiau transporto priemonės, su kuria susidurta, nematyti“, – stebėjosi nuotrauką atsiuntęs šio mįslingo incidento liudytojas, keldamas versiją, ar ji nepasišalino iš įvykio vietos.

Susisiekus su minėtų specialiųjų tarnybų atstovais, paaiškėjo, kad niekas iš jų kolegų nurodytu laiku į A. Juozapavičiaus prospektą nebuvo siųsti. Nors policijos budėtojas teigė, kad buvo gauta informacija iš „Toyota“ centro, jog šis gavo automatinę žinutę apie eismo įvykį pagrindinėje Žemųjų Šančių gatvėje.

Pašnekovai teigė, kad ir policijos ekipažas, ir greitosios medikai sustojo įvykio vietoje, važiuodami pro šalį. Panašu, kad ir jiems pamatytas vaizdas nieko gero nežadėjo.

Galiausiai paaiškėjo, kad nėra ką veikti šio mįslingo įvykio vietoje nei policijai, nei greitajai. „Abu vairuotojai, antrasis buvo „Škodos“, sutarė dėl kaltės ir, kadangi nukentėjusiųjų nėra, užpildė eismo įvykio deklaracijas“, – reziumavo policijos budėtojas.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTŠančiaiBMW

NAUJAUSI KOMENTARAI

oi... jei imaisytos spec tarnybos

oi... jei  imaisytos spec tarnybos portretas
tai iskart aisku furistas kaltas....vadyla sorry.... iskart rasyk pazymoj : nakti virsydamas leistina greiti vaziavau pries eisma ATBULOM be sviesu girtas vdrebeszgi ...

As

As portretas
O tai kokie tie iskalbingi numeriai ?

Netiesa

Netiesa portretas
Nu kokia nesąmonę parašė,tipo pro šalį ir memtai važiavo ir greitoji. Labai jau policijos atstovai atstovai viską pradėjo slėpti nuo visuomenės.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių