Neišlaikė nervai: dėl netinkamai pastatyto automobilio Kauno centre susikibo du vyrai

  • Teksto dydis:

Šiandien apie 10 val. Kęstučio gatvėje esančio „Bokšto“ prieigose įvyko konfliktas dėl gana opios šiai vietai problemos – netinkamo automobilio pasistatymo, kuriame neapsieita be policijos. Į įvykio vietą ji atskubėjo net dviem mikroautobusais.

Anot Kauno policijos atstovės, pranešimas, kad minėtoje vietoje įvyko žodinis konfliktas tarp dviejų vyrų, gautas apie 9.30 val.

Atvykus paaiškėjo, kad susikibta ne vien žodžiais. Vienas iš konflikto dalyvių oponentui dar ir trenkė.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, pagalba išsikvietė nukentėjusysis. Pirminiais duomenimis, pašto autobusiuko, užstačiusio išvažiavimą ir įvažiavimą į požeminį „Bokšto“ garažą, vairuotojas.

Atvykę pareigūnai jo oponento ieškojo minėtame garaže.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Anot policijos atstovės, nustatyta, kad vienas šio konflikto dalyvis yra gimęs 1988 m. Kitas – 2001 m. Nė vienam iš jų medikų pagalbos neprireikė.

Kol kas policija sprendimo dėl šio incidento nepriėmė – anot jos atstovės, vyksta įvykio aplinkybių patikslinimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kns

Kns portretas
...dabar gatveje puse idiotu vazineja su nesukomplektuotais automobiliais,kazkam posukio neidejo,kazkam gazas nulauztas arba stabdis,kazkam signalas ,o kazkam ir be duslintuvo.Visiems priverstinai patikra pas psichologa!

Vienas idiotas su juodu mikriuku

Vienas idiotas su juodu mikriuku portretas
kiekvieną rytą įvažiuoja ir iš karto sustoja, taip uždaro vviso kvartalo išvažiavimą. Ten įsisodina vieną, dvi bobas ir tik tada atlaisvina kelią. Tuo metu visada mažiausiai pora automobilių turi laukti, kol jis pasitrauks. Į pastabas nereaguoja. Manau kad greitai kvartalo gyventojams truks kantrybė

Jonas

Jonas portretas
Psichiniai jauni ligoniai, busimieji Lietuvos valdžiažmogiai.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių