Papasakojo, kaip vykdytos Kaune dingusio naujagimio paieškos

  • Teksto dydis:

Kaune sekmadienį nuo ryto buvo tęsiamos dingusio naujagimio paieškos. Šeštadienio popietę jo motina rasta negyva Nemuno upėje. Kiek vėliau, vakare, upėje buvo pastebėtas ir vaikiškas rankšluostis.

Rugsėjo 10 dieną iki pat sutemų naujagimio taip ir nepavyko rasti. Tačiau rugsėjo 11 dieną paiešką nuspręsta atnaujinti. Ji tęsta, kol leido gamtinės sąlygos.

Narai ir ugniagesiai-gelbėtojai ieškojo tiek po vandeniu, tiek paviršiuje. Prie paieškos prisidėjo ir Kauno policijos pareigūnai.

„Šeštadienį buvo pasitelkta daugiau policijos pareigūnų. Jie su keturračiais išmaišė visą Panemunės šilą. Taip pat dalyvavo kinologai su šunimis. 20 val. paieška buvo laikinai nutraukta dėl prasto matomumo, o sekmadienio rytą, apie 9 val., paieška pratęsta. Įvykio vietoje dirbo narai. Taip pat policijos pareigūnai, kurie buvo iškėlę droną ir ieškojo be žinios dingusio kūdikio“, – LNK kalbėjo Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Reda Zarauskienė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Primename, kad šeštadienio popietę Kauno policija paviešino pagalbos prašymą –  naktį iš namų Kaune, Biržiškų gatvėje, išėjo 27-erių R. K. su naujagimiu. Pavakarę pranešta, kad moters kūnas rastas Nemune, o kūdikio dar tebeieškoma.

Moters sutuoktinis Ignas portalui kauno.diena.lt teigė, kad žmonos ir keturių dienų naujagimio pasigedo šeštadienio rytą, 7.20 val.

„Iš ligoninės grįžome vakar, – paklaustas apie žmonos būklę pašnekovas teigė, kad ji jautė nuovargį. – Neįsivaizduoju, kodėl ji išėjo iš namų. Gerai viskas buvo, santykiai – gražiausi. Jokių pykčių. Viskas puiku buvo“.

Viena iš buvusių versijų, kad moteris išėjo į Panemunės šilą.

Pasiteiravus, ar ji su savimi turėjo mobilųjį telefoną, vyras teigė, kad moteris išėjo tik su kūdikiu ant rankų. Ji nepasiėmė nei rankinės, nei vaikiško vežimėlio. „Ji neturėjo nieko – pasiėmė vaikutį ant rankų, apsirengė ir išėjo“, – sakė vyras.

Portalui kauno.diena.lt policijos atstovė teigė, kad į pareigūnus kreipėsi moters sutuoktinis, kuris pabudęs ryte namuose neberado R. K. ir naujagimio.

Kauno policija pavakarę pranešė, kad mirusios moters kūnas 14.20 val. rastas Nemune, prie pėsčiųjų tilto, vedančio į Panemunės šilą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Asmenis, turinčios bet kokios reikšmingos informacijos, policijos pareigūnai prašo kreiptis telefonu 8700 60 600 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: kaunasPanemunės šilasdingęs naujagimispaieškosLNK turinyspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau gana

Jau gana portretas
Manau jau gana ta pacia tema voliot, nieko naujo neparase, bet toks vaizdas truksta auditorijos ir skaitomumo tai vel ir vel ta pacia istorija narso. Jau gana, duokit zmonems ramybe

Anonimas

Anonimas portretas
paimi vaizdo įrašą , info to meto vandens statistiką , padarai tokią pat statistiką su heso pagalba ( pakartoji ) , numeti tokio pat svorio lėlę , ir kaip ir viskas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių