Pareigūnai aiškinasi, kas nusprendė patikrinti svetimas kišenes

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Kovo 31 d., 15.45–18.45 val. Kaune, Laisvės alėjoje, maitinimo įstaigoje iš striukės kišenės pasisavinta 200 eurų grynųjų pinigų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnus telefonu 866828873 arba 112, arba el. paštu lukas.lipkevicius@policija.lt.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą. Už nusikaltimą gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PSD vezdu i galva trenktas... prievarta vakcinuotas..

PSD vezdu i galva trenktas... prievarta vakcinuotas.. portretas
kleptomanija... salutinis vakcinos ir QR kodo poveikis..... ka isgyvent geroves santvarkoje visos priemones pateisinamos.... nieko asmenisko tiesiog vakaru koloniju kultura....

Vytas

Vytas portretas
Čia vienas rašo "Tikras Kubilius". Kad Kubilius, abejoju. Šitas ne toks baisus, kaip Kubilius. Bet, kad konservatorius, gali būti. Tie juk vogė pinigus savivaldybėje rinkėjų labui, dabar, kai kranelį užsuko, gal kavinėse iš žmonių vagia?

R

R portretas
Strėlei komentuoju . Dešimt Dievo įsakymų, vienas jų- nevok. Vagiui atrodė, kad niekas nieko nematė, o pasirodo matė ne tik vaizdo kameros bet ir visagalis. Kaltas ne žmogus, kad ji apvogė, bet vagis. Kiek kartų galima kartoti tą patį, kad vogti negalima, o ne teisintis, kad neva ne ten pinigus paliko. Negražiai smirdi toks mentalitetas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių