Kauno pareigūnai tikrino poilsiaujančių vairuotojų blaivumą

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kauno policijos pareigūnai patikrino beveik 700 vairuotojų blaivumą. 

Birželio 14 d. pareigūnai tikrino, ar vairuotojai atsakingai elgiasi esant šiltiems orams. Priemonės metu blaivumą teko pasitikrinti vairuotojams, tiek važiuojantiems link, tiek jau grįžtantiems iš vandens telkinių.

Užfiksuoti du neblaivūs vairuotojai, kuriems nustatytas lengvas girtumo laipsnis, t. y. didesnis nei 0,4, bet ne didesnis nei 1,5 prom. Dar penki vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau jo koncentracija neviršijo leistinos normos (0,19 prom., 0,27 prom., 0,29 prom. 0,30 prom., 0,36 prom.). Taip pat priemonės metu pas patikrinimui sustabdyto automobilio keleivį buvo rasta galimai augalinės kilmės narkotinės medžiagos. Nustatyti dar keturi vairuotojai, kurie vairavo neįregistruotas ar nustatyta tvarka neapdraustas transporto priemones.

Birželio 15 d. Kauno bei Jonavos rajonuose pareigūnai tęsė neblaivių automobilių vairuotojų kontrolę. Šeštadienį pareigūnai iš viso užfiksavo tris Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Nustatyti du neblaivūs asmenys: dviratininkas (0,63 prom.) ir alkoholio vartojęs (0,14 prom.) pradedantysis automobilio vairuotojas. Taip pat nustatytas asmuo, vairavęs automobilį, nors teisės to daryti nėra įgijęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių