Penktadienis prasidėjo skaudžia nelaime: Šilainių perėjoje partrenkta jauna moteris

Šilainiuose penktadienio rytą įvyko skaudi nelaimė. Jotvingių g. eidama per perėją partrenka moteris.

Kauno policijos duomenimis, sužalota 31-erių pėsčioji išvežta į ligoninę.

Pareigūnai įvykio vietoje rado vairuotoją. Tai – 58 metų moteris. Nustatyta, kad ji – blaivi.

Tikslinamos nelaimės aplinkybės. Dėl avarijos sutriko eismas Jotvingių g.

Pirminiais duomenimis, tai vienintelis šio ryto atvejis, kai nukentėjo žmonės. 


Šiame straipsnyje: avarijanelaimėpėsčiųjų perėjapartrenkta moterisavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventoja,

gyventoja,  portretas
Pirma ne vienintelis, ryte aleksote moterei pervaziavo peda einant pereja, paskui Silainuiose vel perejoje partrekta moteris, jus ka ten visai sedat uz vairo ir svajojate!!!!

Tyrimui gelbeju- Lietuvos policija

Tyrimui gelbeju- Lietuvos policija  portretas
Pirmiausia tai- pescioji jau buvo izengus i pesciuju pereje, ir jai liko max 5 zinganiai perreiti visi placiaja gatve. Pabreziu! Ji ejo, is paskos ejo dar keli zmogeliukai- tai! Nes normalu- jiems dege zalias pesciuju sviesaforas!”vairuotoja” ( 58m.) kaip ir galima butu teigti , kad turi stazo.. vel gi.. stazas, reakcija.. tai nesusiejama! Vairuotoja galimai ne tik vairavo.. galimai “tupejo” telefone, galimai pasilenke paimt ant zemes nukritusi lupdazi.. Faktas! Vairuotoja ileke i posuki tokiu greiciu.. kad net nesugebejo sustabdyti.. Rytas.. galimai tas kelias jai - kasdieninis.. t.y. galimai ji kiekviena ryta vyksta, pvz gal i darba, gal pramogaut.. Taigi, sis kelias- tikrai jai yra zinomas ir kad sviesaforas turi papildoma zalia rodykle.. ir vaziuot galima tik tada kai dega zalia rodykle i desinia. Kad uz posukio yra pesciuju pereja.. kad reik ivaziuot i posuki mazinant greiti. Na manau nera ka sakyt! Beda! Pamoka galbut jai ivyko… galbut tai bus pamoka ir kitiems- skubantiems!

Patikslinimas!!

Patikslinimas!! portretas
Zalia dege tik tiesiai ir i kaire!!!!! Vairuotoja suko i desinia.. jai nedege zalia!!!! Ji neturejo teises sukti i desinia- turejo sulaukti kada uzsidegs papildoma zalua rodykle sviesafore!!!! Kalta vairuotoja!!
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių