Pirmadienio nelaimės Kauno pėsčiųjų perėjose: mažasis kelių chuliganas atsipirko nemenku stresu

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kauno pėsčiųjų perėjose nukentėjo ne tik mažametis, apie kuriam nutikusią pamokančią nelaimę jau pranešėme vakar. Per pustrečios valandos jose buvo sužaloti du žmonės.

14.58 val. vienoje iš šviesoforo nereguliuojamų A.Juozapavičiaus prospekto pėsčiųjų perėjų nukentėjo ir jauna moteris. Šią 27-erių metų pėsčiąją kliudė automobilis „Fiat Ducato“, kurį vairavo 66-erių metų vyras. Nukentėjusioji iš įvykio vietos išvežta į ligoninę.

Už pustrečios valandos po minėto eismo įvykio, apie kurį Kauno policijos atstovė praėjus beveik parai dar negalėjo nieko daugiau pasakyti, K. Petrausko ir M. Jankaus gatvių sankryžoje įvyko jau aprašyta nemažą atgarsį sukėlusi nelaimė, per kurią sužalotas dvylikametis. Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse taip pat akcentuojama, kad, pirminiais duomenimis, šis mažametis 17.28 val. važiavo per pėsčiųjų perėją elektriniu paspirtuku. Ši aplinkybė netgi iškelta į pavadinimą.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Kaip jau rašyta, mažametį kelių chuliganą, kuris, kaip paaiškėjo, gyvena netoli šio pamokančio įvykio vietos, partrenkė panašu, kad to nesitikėjusi automobilio „Audi A3“ 31-erių metų vairuotoja.

Patikslintais duomenimis, nukentėjęs mažametis, kuriam greitosios medikai įvykio vietoje įtarė daugybinius sužalojimus, buvo išvežtas į Kauno klinikas sąmoningas. Pasak greitosios medikų, jis pats priėjo prie jų, atskubėjusių į nelaimės vietą.

Po apžiūros Klinikose paaiškėjo, kad dvylikamečio patirtas stresas yra didesnis nei jo traumų sunkumas. Anot greitosios medikų, dėl viso pikto vežusių mažametį rimtesniems kolegų tyrimams, šie jokių ypatingų jo sužalojimų nekonstatavo.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Remiantis statistika, šiemet per eismo įvykius Kauno gatvėse jau nukentėjo dvigubai daugiau žmonių nei pernai. Per pimąsias šešias 2021-ųjų savaites tokių buvo devyniolika. Šiemet (kartu su nukentėjusiaisiais vakar) – jau 41.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Ta ale vairuotoja,ji nutrenktu ir besivedanti ta paspirtuka,ziurke tikriausiai vairuodama feisbukavo.

butina

butina portretas
Butina uz sio mazamecio chuliganiska vazinejima centrinese gatvese pakankamai solidzia bauda bausti tevus Jai pirko siam PYPLIUI tokia transporto priemone tevai privalejo isaiskinti kur galima vazineti ir kaip vazineti Labai gaila visiskai nekaltos automobilio vairuotojos o teveliai turi buti apdovanuoti labai solidzia BAUDOS PREMIJA ir suremontuoti visiskai nekaltai nukentejusios moteriskes automobili
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių