Policija ieško iš parduotuvės prekes nugvelbusio vyro (padėkite atpažinti)

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kuomet lapkričio 23 d. apie 14.30 val. Kaune, A. Kriščiukaičio g. esančioje parduotuvėje buvo pavogta prekių, kurių vertė apie 168 eurai.

Vaizdo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno m. Santakos policijos komisariatą telefonu 8 700 60680 arba rašyti el. p. viktorija.palioniene@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Kauno m. Santakos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės atlieka ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo sk. prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne pavoge

ne pavoge portretas
o pasieme savo is vagiu

As

As portretas
Tegul ieško patys kas tik pyrst,žmonės, padekit, o kai žmonės prie seimo stovėjo bandė apgint teisybė tai dujom vaišino tai patys ir ieškokit jūsų darbas prie ko čia visuomenės pagalba.

Anonimas

Anonimas portretas
Klounai niekam neįdomu kas ten ką gvelbia iš tu parduotuvių pas normalius verslininkus yra verslo nuostoliai kur tokius nuostolius nurašo bent jau vakaruos mūsų vertelkos gal dar nedaevulicinavo iki to.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių