Policijos kratų rezultatai buvo iškalbingi: aptikta beveik 8 tūkst. litrų alkoholio

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai dvejus pastaruosius pirmadienius aptiko itin didelius kiekius nelegalaus alkoholio ir tabako gaminių, kurie taip ir nepateks į šešėlinę rinką.

Birželio 27 d. Kaune policijos pareigūnams gavus duomenų apie galimai neteisėtai vykdomą prekybą alkoholiniais gėrimais ir atlikus penkias kratas, jų rezultatai buvo iškalbingi. Kratų metu rasta ir paimta beveik 8000 litrų, aštuoniolika skirtingų rūšių alkoholinių gėrimų, kurie nebuvo pažymėti Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka. Atlikus kratas, laikinai sulaikytas Kauno miesto 45 metų gyventojas. Kol kas neteisėtai laikyto alkoholio vertė nėra nustatyta.

Šiek tiek anksčiau, birželio 20 d., Jonavoje ir Kaune atlikus penkias kratas rastas ir paimtas didelis kiekis neteisėtai laikomų tabako gaminių – 29 060 cigarečių pakelių („NZ Gold“ ir „Minsk Capital“), kurie yra paženklinti Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Dalis cigarečių buvo paslėptos kompozicinėse aliuminio plokštėse. Atlikus kratas, laikinai sulaikyti du 55 ir 54 metų jonaviečiai ir 57 metų kaunietis. Neteisėtai laikomų tabako gaminių vertė siekia apie 106 tūkst. eurų.

Kauno Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai dėl šių įvykių atlieka du ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros 2-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostas

Kostas  portretas
tai kur adresai ,kad nereiktu be reikalo vazinet,? kaip ten Slabodke laikosi ,ar tvirtai ?

buvo dar daugiau, bet spejo issidalinti

buvo dar daugiau, bet spejo issidalinti portretas
tarpusavyje...

DIRBAM

DIRBAM portretas
DIRBAM IR GALO NEMATYTI....NU KIEK GALIMA PRASYTI IR RASYTI DEL NARKOTIKU PLATINTOJU,VISU GAL IR NESUGAUDYSIT,BET JUK APVALYTI GALITE,UZTENKA DUOKLES RINKTI!!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių