Prie Kauno marių – neeilinis policijos reidas: tikrino, ar automobiliai nekelia triukšmo

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Kauno policijos pareigūnai mėgiamoje susibūrimo vietoje – Kauno marių pakrantėje – surengė neeilinį reidą. Jo pagrindinis akcentas – patikrinti, ar automobilių keliamas triukšmas neviršija nustatytų normų.

„Šiltą trečiadienio vakarą Kaune, T. Masiulio gatvėje, mūsų Kelių policijos skyriaus pareigūnai matavo transporto priemonių skleidžiamą garsą. Buvo ir viršijančių nustatytą normą – trims automobiliams panaikinta privalomoji techninė apžiūra“, – apie rezultatus socialiniame tinkle „Facebook“ parašė Kauno policija.

Reido metu policijos ekipažai lankėsi marių pakrantėje esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse. Tuomet specialia garsą įranga jie tikrino, ar automobilis netriukšmauja, mat dalis savininkų patobulina savo transporto priemones ir važiuodami nuo garso tiesiog drebina langus ir drumsčia gyventojų ramybę.

Pro šalį važiavę kauniečiai liudijo, kad trečiadienio vakarą prie Kauno marių darbavosi ne vienas policijos ekipažas. Pareigūnai tikrino ir vairuotojų blaivumą.

„Šioje aikštelėje matosi, kad automobiliais paišomos „saulutės“, nes ant asfalto pilna padangų žymių. Pamačius kelis policijos automobilius, pagalvojau, kad būtent dėl to jie čia atvyko, bet nustebau, kai jie išsitraukė mikrofonus ir spustelėjus greičio pedalą, matavo, kokį triukšmą skleidžia mašinos“, – tikino praeivis. Jis pridūrė, kad pareigūnai darbavosi ne tik prie Kauno marių prieplaukos, bet dar vienas ekipažas esą važiavo nuo Pažaislio vienuolyno, tad, tikėtina, kad ir ten patikrintas vairuotojų blaivumas, nes prie marių pasitaiko ir alkoholinius gėrimus gurkšnojančių vairuotojų.


Šiame straipsnyje: reidastriukšmasKauno policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tauras

Tauras portretas
Dazniau tokiu reidų prisidaro nesamoningu vamzdžių trata poksi Saudo dūsauja tos masinos motoroleriai ir motociklų garsai cia ne USA

puiku

puiku portretas
Bet kada pradėsit supuvusius dyzelius birbiančius ir dvokiančius po žmonių langais tikrint.

Kiekvieną vakarą visas miestas

Kiekvieną vakarą visas miestas portretas
skendi motociklų ir visokių plerpalų kokofonijoje,policija jų netramdo .Patikrino matai.....stebuklas.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių