Purve užklimpę medikai pasidalijo įspūdžiais: taip visi ir liko ten, kur sustojo

  • Teksto dydis:

Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos (GMP) ekipažas, skubėjęs pas pacientą, pateko į nenumatytą incidentą – pavasarinis atlydys medikų automobilį įstrigdė purvuose. Patys medikai dėkoja į pagalbą atskubėjusiam vietos ūkininkui.

Kaip skelbė portalas kauno.diena.lt, savaitgalį Kauno rajone medikų brigada, atvykusi pas pacientą, įstrigo purvuose. Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pranešė, kad šeštadienį, 11.26 val., buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Vilkijos apylinkių seniūnijoje, Jagminiškių kaime, užklimpo dvi greitosios medicinos pagalbos brigados.

Teko į pagalbą kviesti tiek priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistus, tiek ir papildomą medikų komandą. Patys medikai papasakojo, kaip viskas vyko bei pasidalijo incidento vaizdo įrašu.

Kauno rajono GMP stoties feisbuko įrašas.

„Su žiema atsisveikinom pagarbiai, suprasdami, kaip ji savo gniaužtuose gali apriboti greitą judėjimą, kaip ji gali sumažinti saugumo jausmą kelyje. O vėjavaikis pavasaris krečia savo išdaigas... GMP medikai, atskubėję į skubų kvietimą susidūrė su netikėta kliūtimi, kai GMP automobilis įstrigo pažliugusiame kieme. Kadangi pacientui gelbėti be kitų priemonių, buvo tiekiamas deguonis, GMP medikai turėjo pakankamai ribotą laiką, o ir iki artimiausios ligoninės buvo apie 35 km“, – rašoma Kauno rajono GMP stoties feisbuko puslapyje.

Siekiant užtikrinti kokybišką pagalbą pacientui, į kaimą atskubėjo dar vienas medikų ekipažas. Be to teko kviesti ir ugniagesius gelbėtojus, kad šie padėtų ištraukti purvuose įklimpusį automobilį.

„Taip visi ir liko ten, kur sustojo... Esame dėkingi vietos ūkininkui, kuris nedvejodamas atsiliepė į spec. tarnybų pagalbos šauksmą, operatyviai atvyko su tavo technika ir visus „išlupo“ iš pavasarinio dumblo. Dviejų GMP ekipažų deguonis buvo skirtas pacientui, džiaugiamės, kad viskas baigėsi laimingai. Pavasaris pokštininkas“, – įspūdžiais pasidalijo rajono GMP komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fgy

Fgy portretas
pirm technika rajone tur but tam skirta.......bekele pravaziuot(siaip tur but pirm seimui visureigiai perkami...)zmoniskumo reik turet nors su siais tai...et...

o

o portretas
kaip tai liko ? juk vaziavo zmogaus gelbet tai privalejo brist kad ir per purva o kas kelius priziuri ? duokit nato darbo tegul pavaduoja greitasias tai bus konkreti pagalba o ne karo kurstymas ???===
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių