Savanorių prospekte – didžiulis policijos pareigūnų sujudimas: sulaikytas vyras

  • Teksto dydis:

Antradienio pavakarę skaitytojai pranešė, kad prie Savanorių prospekte esančio pastato sulėkė gausybė policijos pareigūnų.

„Prie Savanorių prospekte esančios „Gijos klinikos“ – gal aštuonios policijos mašinos ir pareigūnų vis daugėja. Išsivedė kažkokį žmogų, ant žemės paguldė“, – pasakojo skaitytojas.

Policijos atstovė portalui kauno.diena.lt sakė, kad pranešimą pareigūnai gavo 16.34 val.

„Šviežia informacija, pats įkarštis. Kol kas komentuoti negaliu, kolegos pagalbos pasišaukė sulaikant asmenį. Pirminiais duomenimis, suvažiavo kokie šeši policijos ekipažai“, – sakė policijos atstovė.

Skaitytojos vaizdo įrašas.

Šiek tiek po 17 val. policijos atstovas pateikė daugiau detalių apie įvykį. 

„Buvo sulaikytas asmuo. Savanorių pr. 321, prie įėjimo į „Rimi“ ir „Avitelą“, įvyko konfliktas tarp piliečio ir inkasatoriaus. Iš pradžių buvo pranešta, kad užpultas inkasatorius, bet įvyko paprastas konfliktas. Žmonės nenukentėjo“, – sakė policijos atstovas.

Sulaikytasis – vyresnio amžiaus vyras.

Policijos atstovas patikslino, kad į įvykio vietą vyko šeši pareigūnų ekipažai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Jau senai nebeskaitau pačių straipsnių, tik ateinu ir iš karto į komentarus akis paganyt ir pažiūrėt debilų, kurie visų galų ekspertai, viską už visus geriau žino, arba tų, kuriems dėl visko kaltas putinas, koronavirusas ir landsbergis

KĘSTAS.ALYTUS.

KĘSTAS.ALYTUS. portretas
O KOKIE ARALIAI KUR ŠŪDĄ LESA APSAUGINIAI...MENTAI JŲ NEKENČIA...DIEVAI BLE...BUVO...BIJO BLE MANĘS.SUVARAU IN ŠUNIO DIENAS.

Anonimas

Anonimas portretas
Aplamai, inkasatoriai issivaizduoja, kad jie viska gali. Teko pa2iam apsibarti karta su jais. Tiesiai šviesiai kalbant, jie yra ahujieline padarai.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių