Savanorių prospekte partrenktas paspirtukininkas: vyras pristatytas į gydymo įstaigą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę Savanorių prospekte automobilis „Škoda“ kliudė dviračių taku važiavusį paspirtukininką. Šis apžiūrai pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauniečiai pranešė, kad ties Savanorių pr. 267 esančiu interjero salonu įvyko eismo įvykis. Užfiksuotose nuotraukose matyti, kad ant žemės guli paspirtukas, o automobilis sustojęs ant dviračio tako. Panašu, kad „Škoda“ važiavo iš šalia esančios aikštelės ir kliudė paspirtukininką. Išvažiuojant iš aikštelės prieš pėsčiųjų ir dviračių taką yra įspėjamasis ženklas „Dviratininkas“, kuris įspėja apie kelio ruožą, į kurį dažnai įvažiuoja ar jį kerta dviratininkai.

Įvykio vietoje policijos pareigūnai sužymėjo įvykio aplinkybes ir aiškinsis, kas kaltas. Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie eismo įvykį gautas 14.20 val.

„Pagal pirminį pranešimą, automobilis „Škoda“, vairuojamas 1971-ais metais gimusio vyro, kliudė dviratininką, gimusį 1996-ais metais. Jis pristatytas į medicinos įstaigą“, – informavo atstovė.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTpartrenkė paspirtukininką

NAUJAUSI KOMENTARAI

Svajoklis

Svajoklis portretas
Durniu ir bažnyčioje muša... prieš kirsdamas gatvę,spėk suvokti ar labai skubi į B taška,nes atvykęs į B tu vistiek būsi pirmas,tik 10sek.vėliau... Geros dienos ...

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Cia dar klausimas ar paspirtukininkas nekliude skodos.

Tam Kauno ir kai kuriem kitiem (bet čia kitas žmogus)

Tam Kauno ir kai kuriem kitiem (bet čia kitas žmogus) portretas
Tam ir yra dviračių takas, jog juo dviratininkai galėtų važiuoti, netrukdydami nei pėščiųjų, nei jog jų pačių netrukdytų. Ten tų išvažiavumu iš kiemų kas kelis metrus vietomis. Ir taip turite automobilį, kuris greitai važiuoja jums neįdėjus pastangų, manau palauksite kelias sekundes, kol tas dviratis ar paspirtukas pralėks, tamsta (čia specifiškai tik tiems, kurie inkščia dėl išvažiavimų) Ir ne, vairuotojams nesaugumo (kurie saugiai sėdi savo metalinėje dėžutėje) nemanau, jog sukelia. Greičiau jau visas kelias taip jau padarytas, jog niekam ten saugumo nėra. Net ir lėtai važiuojant daug kartų vos nenukošia greitai iššokantis automobilis iš išvažiavimo (taip, važiuojant su atšvaitais, šviesom ir t.t.). Ten ir aklaviečių dar kiek daug, kurios nei dviratininkam, nei auto vairuotojam nedaro naudos. Ir aišku ne visi vairuotojai visada bus susikaupę, tai čia nei vienų, nei kitų kaltė. (na, nebent tų piktų dėdžių, kurie visur kumščiu mojuoja ir nepakelia šiknos nuo sėdynės, nors tokių mažuma)
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių