Skerdynės Kauno senamiestyje: skubios medikų pagalbos prireikė trims miesto svečiams

  • Teksto dydis:

Šeštadienio paryčiais į Kauno klinikas, kaip teigiama policijos suvestinėse, atvyko trys jauni vyrai su durtiniais sužalojimais. Tačiau apie tai buvo pranešta tik po paros. Greičiausiai dėl to, kad laukta, kol du skubiai operuoti nukentėjusieji atsigaus po narkozės. O trečiasis, suteikus pirmąją pagalbą, iš Kauno klinikų pabėgo.

Medikams teko siūti ir šio nukentėjusiojo durtinę žaizdą. Po to jis skubiai pasišalino, nebelaukdamas, kol bus užpildyti medicinos dokumentai.

Nukentėjusiems – 25-eri, 26-eri ir 38-eri metai. Du iš jų – Pravieniškių gyventojai. Trečias – iš Rumšiškių.

Tačiau šis mįslingas incidentas, kurio tyrimui iš pradžių buvo mestos ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pajėgos, įvyko Kaune – Rotušės aikštėje.

Pirminiais duomenimis, ne per toliausiai paties Rotušės pastato sukonfliktavo dvi kompanijos. Tačiau versija, kad taip santykius aiškinosi nusikalstamų grupuočių atstovai, atrodo, atmesta. Pirminiais duomenimis, bent nukentėjusieji su jomis nesiejami.

Manoma, kad tai, kas įvyko, greičiausiai buvo konflikto, prasidėjusio kažkuriame Senamiesčio naktiniame bare, tęsinys. Arba tai buvo tiesiog spontaniškas gatvės konfliktas, skirstantis iš minėtų pasilinksminimo įstaigų į namus.

Patys nukentėjusieji kol kas nelabai nori pasakoti apie tai, kas įvyko. Galbūt todėl, kad patys išprovokavo šį incidentą.

Sunkiausiai nukentėjusiajam pradurtas plautis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Baudžiamasis kodeksas už tokį nusikaltimą, kai sužaloti du ar daugiau asmenų arba tai padaryta kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu, arba dėl chuliganiškų ar savanaudiškų paskatų, kaip ir siekiant nuslėpti kitą nusikaltimą ar išreikšti neapykantą dėl seksualinės orientacijos, tautybės, įsitikinimų ar pažiūrų ir pan., numato laisvės atėmimą nuo dvejų iki dvylikos metų.

Viliamasi, kad šis nusikaltimas bus greitai išaiškintas, nes greta įvykio vietos apstu vaizdo kamerų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

konfucijus

konfucijus portretas
Stiprus vyrai

saulius

saulius portretas
Tokie tokius pripjovė...

ALGIS

ALGIS portretas
Normalus žmogus tokio peilio nesinešioja , aišku kas jie tokie .
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių