Į stulpą įvažiavo sunkvežimis, BMW ir „VW Sharan“

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kaune į stulpą įvažiavo ir sunkvežimis, ir lengvieji automobiliai „VW Sharan“ bei BMW.

Pranešama, kad apie 14 val. Raudondvario plente stulpą taranavo BMW. Pirminiais duomenimis, žmonės per avariją nenukentėjo.

Apie 13 val. Tunelio g. 46-erių metų vairuotojo automobilis "VW Sharan" kliudė troleibusų linijos stulpą. Kartu važiavusias keleives, gimusias 1971 m. ir 2011 m., apžiūrėjo medikai. Policijos duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

Apie 9 val. H. ir O. Minkovskių gatvėje per avariją nulaužtas stulpas, kai jį kliudė sunkvežimis "Volvo", važiavęs atbulas. Nulūžęs stulpas pakibo ant laidų.

Anot policijos atstovės Odetos Vaitkevičienės, 31 metų sunkvežimio vairuotojas buvo blaivus. Jam surašytas protokolas dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo. 

Po įvykio šioje vietoje buvo draudžiamas eismas, vėliau jis atnaujintas, kai savo darbą atliko elektros tinklus prižiūrintys darbuotojai. 


Šiame straipsnyje: avarijanuvertė stulpą

NAUJAUSI KOMENTARAI

Z

Z portretas
Glušpetriai rašykit ne amžių , o padangų likutį

GEDIMINAS

GEDIMINAS portretas
Tunelio g. greitis 50 km,o beveik visos transporto priemonės lekia vos ne 70 km greičiu.Policijos ten nesutiksi,nebent po autoįvykio.

puse

puse portretas
nu jo paimaise stulpas ir ipliurino i stulpus ,kaip ne vietoj tie stulpai ant kelio pasimaiso...isbega ne laiku ir ne vietoj...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių