Spaudos konferencijoje – apie Kaune vėl aptiktą amfetamino gamybos laboratoriją (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Šiandien Kauno apygardos prokuratūroje surengta dar viena spaudos konferencija, kurioje pranešta apie naują sėkmę kovojant su kvaišalų tiekėjais bei platintojais.

Pristatytas ikiteisminis tyrimas dėl prieš kelias savaites Kaune demaskuotos amfetamino gamybos laboratorijos.

Siekiant nepakenkti ikiteisminio tyrimo sėkmei, ši informacija lig šiol neviešinta, nors teismai jau leido taikyti šios bylos įtariamiesiems griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Sprendžiant iš to, kad šį ikiteisminį tyrimą kartu su jį kontroliuojančia Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurore Nomeda Urbonavičiene pristato Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus viršininkas Edgaras Charisovas, šią amfetamino gamybos laboratoriją demaskavo ne Kauno kriminalistai, besigalinėjantys su organizuotu nusikalstamumu, o jų kolegos iš Marijampolės, jau ne pirmą kartą surengę sėkmingas prekeivių kvaišalais gaudymo operacijas Kaune ar pakaunėje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu, va, kaip čia netikėtai gerai gavos :)

Nu, va, kaip čia netikėtai gerai gavos :) portretas
Jei parašai netinkamą landsgrybiams komentarą tai tuoj informacijos tikrintojų pareiškimas policijoje. Net Izraelio ambasadorė gali laisvai sužinoti! Bet kai panosėje gaminama Laisvūnų partijos duona tai šiaip ne taip rado :))) Štai Vilniuj mokyklose ir gimnazijose pamokų metų atsipūtę penkiolikmečiai pavartoja armonautų produkcijos. Vieną iš jų Naujininkų čigoniški dileriai nukepė...Gal dabar susirūpins, kas kam butuose gamina danielės morganos produkciją ir pardavinėja mokyklose bei gimnazijose!?

Tyla

Tyla portretas
Reikalinga lesu ispesimui,gal kas pasiulys solidzia sumele ?

Įvykių stebėtoja

Įvykių  stebėtoja portretas
Renka lėšas Matijošaikos rinkimų kampanijai ?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių